Riksteatret: Are Kalvø toppar VG-lista

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Riksteatret: Are Kalvø toppar VG-lista Start onsdag 20. okt 2021 19:00 Slutt 20. okt 2021 20:00 Arrangør Riksteatret Sted Storsalen Les mer

onsdag 20. okt 2021 19:00 Storsalen
Kjøp billetter
20.10.202119:00 Daniel

Fakta

Dag 1 20. okt 2021 19:00:00 - 20:00:00RArrangør Riksteatret Sted Storsalen Kategori Annet

Om popmusikken og meininga med livet.

Kan det hende at svara på alle dei store spørsmåla om livet ikkje er å finne i litteraturen, filosofien eller religionen? Kan det hende dei er å finne hos Britney Spears og Freddy Kalas?

Kan det hende at svara er å finne i dei skikkeleg populære songane som omgir oss gjennom heile livet? Are Kalvø trur det. Med utgangspunkt i eit knippe songar som har toppa VG-lista dei siste femti åra, prøver Kalvø i denne framsyninga å forstå vår tid og finne meininga med livet. Såpass må det vere. Toppar VG-lista handlar om liv, død, politikk, religion, kjærleik, vennskap, kriser og menn i altfor små shortsar. Og song og dans.

På scenen Are Kalvø og Ståle Sletner

Team Regissør: Erik Ulfsby, Scenograf: Unni Walstad og Dramaturg: Ingrid Weme Nilsen

Av Are Kalvø.

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).

 

Ein samproduksjon mellom Det Norske Teatret og Teater Vestland, i samarbeid med Are Kalvø. På turné med Riksteatret og Teater Vestland.

MERK:

Denne forestillingen selges unummerert – det vil si at du får tildelt plass av våre kulturverter ved ankomst. Folk som ankommer sammen får sitte sammen.

Årsaken til at forestillingen selges unummerert at den ble lagt ut for salg under epidemien, og med stadig nye regler for antall og avstand måtte vi ha full fleksibilitet.

Har du ytterligere spørsmål om dette kan du kontakte oss på epostadresse kimenbillett@stjordal.kommune.no

Relaterte aktiviteter