Billettkjøp

15.12.202009:16 Bjorn Tore

Billetter fås kjøpt på vår hjemmeside og i skranken på biblioteket (mot et skrankegebyr på 20 pr billett). Billettskranken følger bibliotekets åpningstider. Billetter til kinoforestillinger kjøpes på kinoens hjemmeside.

Gavekort

Gled noen med en opplevelse! Gavekort med valgfri verdi kan du enkelt kjøpe her.

Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato, men kan brukes på forestillinger etter den datoen også så lenge billetten er kjøpt før gavekortet utløper.

 

Billettkjøp på nett

Billetter kjøpt på nett vil bli levert til e-postadressen som oppgis ved kjøp. Dersom du har opprettet en profil på ebillett, vil billettene også være tilgjengelig på hjemmesiden https://ebillett.no under «Min side» når du er pålogget samt i mobilappen. Alle kjøp gjort i mobilapp knyttes automatisk til din profil på ebillett.

Billetter kan betales med kredittkort eller Vipps.

Billetten må medbringes til arrangementet, enten som utskrift eller på mobil.

Velg plass i salen

OBS Som følge av pandemien kan det være at du ved ankomst blir plassert på en annen plass enn du har billett til - se info på det enkelte arrangementet.

Ved forestillinger med plassbilletter, vil du få opp et salkart.

  • Lysegrått sete = ledig
  • Mørkegrått sete = opptatt
  • Grønt sete = valgte sete
  • Blått sete = handikapsete - kun for folk som er avhengig av rullestol i salen

Er du avhengig av rullestol for å komme deg inn i Storsalen, må du kjøpe handikapplass av sikkerhetsmessige årsaker. I de andre konsertsalene våre er det flatt gulv og du trenger bare å kjøpe en ordinær billett.

Du kan trykke på de lysegrå setene for å velge andre plasser enn det programmet foreslår.

OBS: På grunn av korona-regler må du være forberedt på at du kan bli flyttet fra setet du opprinnelig har kjøpt. Dette er for å kunne overholde myndighetenes til enhver tid gjeldende regler om avstand. Har du kjøpt billett sammen med noen i samme kohort skal vi uansett sørge for at dere får sitte sammen. 

Ledsagerbilletter

Kimen har et begrenset antall ledsagerbilletter tilgjengelig. Ledsagerbillett må bestilles sammen med ordinær billett, og gyldig ledsagerbevis skal fremvises i døra.

Aldersgrense

På forestillinger med barnebillett gjelder dette for barn t.o.m. 15 år med mindre annet er oppgitt. Merk også at noen forestillinger kan ha en nedre aldersgrense. Alle må av hensyn til brannsikkerhet må alle løse billett selv om barnet skal sitte i foresattes fang. 

Billettrøbbel, bytte og refusjon