Billettinformasjon

Generelt om billettkjøp

Billetter fås kjøpt på vår hjemmeside og i skranken på biblioteket (mot et skrankegebyr på 20,- pr. billett). Billettskranken følger bibliotekets åpningstider. Billetter til kinoforestillinger kjøpes på kinoens hjemmeside.

Vi selger billetter gjennom Eventim billettsystem, og dersom du ønsker å ta direkte kontakt med de kan du ringe kundeservice på tlf: +47 21 95 92 00 eller sende en e-post til kundeservice@eventim.no.

Billettkjøpet

For å foreta kjøp må du gjøre følgende:

  1. Søk og finn billett(er)
  2. Velg leveringsform
  3. Godkjenn salgs- og leveringsbetingelsene
  4. Logg inn hvis du allerede er kunde. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du enkelt opprette deg selv som kunde
  5. Legg inn dine kundeopplysninger
  6. Legg inn eventuell rabattkode/gavekortkode
  7. Velg betalingsform
  8. Kontroller at alle opplysninger er korrekte
  9. Godkjenn kjøpet

Din ordrebekreftelse kan nå sees på skjermen, og du vil i løpet av få minutter motta din kvittering via e-post.

 

 

Billetten

Billetten, med den påtrykte strekkoden, er ditt inngangsbevis til et konkret arrangement. Billetten er kun gyldig hvis strekkoden er aktivert. Det vil si at billetter som er blitt annullert pga. mistet billett o.l., ikke er gyldige inngangsbevis. Strekkoden aksepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på annen måte forsøkt brukt flere ganger.

Hvis du blir forhindret i å delta på et arrangement kan du gjerne gi billetten videre til noen andre. Det kan være enkelte arrangementer som krever gyldig legitimasjon med bilde i døren, det vil i så fall fremgå tydelig på hjemmesiden og på billetten.

Det er ikke tillatt å bruke eller overføre kjøpte billetter til kommersielle formål, blant annet ved:

-Bruk av billetter som premie i konkurranser eller lignende, uten at det er innhentet tillatelse fra både arrangør og artist.

-Utlevering av billetter hvor utleveringen skjer som betaling for andre ytelser, f.eks. salg av reise, restaurantbesøk, hotellopphold og lignende, uten at det er innhentet tillatelse fra både arrangør og artist.

-Profesjonelt virksomhetssalg eller annen utlevering av billetter, uansett pris. Det bemerkes spesielt at det ifølge Svartebørsloven er forbudt å søke oppnådd fortjeneste gjennom videresalg av konsertbilletter. (Lov om forbud mot prispåslag ved videresalg av billetter til kultur- og idrettsarrangementer. (2007-06-29). Bruk eller utlevering av en billett ved kommersielt formål vil føre til annullering av billetten. Vi har rett til å kreve samtlige omkostninger forbundet med annulleringen og som følge av misbruket, som utgjør minimum NOK 500 per billett.

 

Mistet billett

Dersom billetten mistes før arrangementet kan vi utstede ny billett til deg. Dette kan du enten gjøre selv ved å logge inn i billettportalen via "Dine billetter", ved å sende en e-post til kundeservice@eventim.no eller oppsøke bibliotekskranken i bibliotekets åpningstid.

Den nye billetten vil ha en ny strekkode, mens den bortkomne billetten blir annullert og kan ikke lengre brukes ved inngangen til arrangementet.

Obs! Husk å sjekk spamfilteret i e-postklienten din, ofte kan det hende billetten din gjemmer seg der!

 

Refusjon

Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysninger/flytting av arrangement. Selve refunderingen foretas av Eventim på vegne av og etter instruks fra arrangøren dersom billetten er kjøpt på nett. Har du kjøpt billett i billettskranken eller med gavekort må du kontakte biblioteksskranken for refusjon. Billettavgiften refunderes ikke.

Ved feilkjøp av billetter kan disse endres/refunderes innen 4 timer etter gjennomført kjøp.

 

Bytte

Ved feilkjøp av billetter kan disse endres/refunderes innen 4 timer etter gjennomført kjøp.

Om det skal gjøres endringer av seter, billettyper eller forestillingstidspunkt (for samme produksjon) senere enn 4 timer etter gjennomført kjøp vil det påkomme et gebyr på 50,- (billettgebyr + skrankegebyr) for slike endringer. 

  

Aldersgrense

På forestillinger med barnebillett gjelder dette for barn t.o.m. 15 år med mindre annet er oppgitt. Merk også at noen forestillinger kan ha en nedre aldersgrense.

Nedre aldersgrense for å komme inn alene på arrangement er 12 år, de kan ikke ha ansvar for mindre barn. Kun personer over 16 år kan ha ansvar for mindre barn.

Alle må av hensyn til sikkerheten innløse billett selv om barnet skal sitte i foresattes fang. 

 

Rullestolbrukere

Er du avhengig av rullestol eller rullator for å komme deg inn i våre saler, må du kjøpe rullestolplass av sikkerhetsmessige årsaker. I Storsalen har vi 10 tilgjengelige plasser og i Vektersalen har vi 4.

 

Ledsagerbilletter

Kimen har et begrenset antall ledsagerbilletter tilgjengelig. Ledsagerbillett må bestilles sammen med ordinær billett, og gyldig ledsagerbevis må fremvises i døra.

 

Andre spørsmål om billett?

Send en mail til kundeservice@eventim.no.

Les også: