Halvdan Sivertsen - OBS KUN DE 260 FØRSTE FÅR PLASS!

Halvdan Sivertsen 71 år - En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Halvdan Sivertsen - OBS KUN DE 260 FØRSTE FÅR PLASS! Start fredag 17. sept 2021 19:00 Slutt 17. sept 2021 20:40 Arrangør Stageway Sted Storsalen Les mer

fredag 17. sept 2021 19:00 Storsalen
Kjøp billetter
17.09.202119:00 Daniel

Fakta

Dag 1 17. sept 2021 19:00:00 - 20:40:00RArrangør Stageway Sted Storsalen Kategori Konsert
VIKTIG MELDING!
 
Pga videre korona-restriksjoner må publikumsantallet reduseres til 260 på Halvdan Sivertsen, og da er det de første som har kjøpt billett som får plass. Epost er sendt ut til alle som har kjøpt på nettet med gyldig epostadressse om du har plass eller ikke. OBS Yahoo- mail havner gjerne i spam!

De siste som får plass kjøpte billetter mandag 13. januar 2020 kl. 22.32 - alle som kjøpte etter denne datoen får dessverre ikke plass.

 
REFUSJON FOR DEG SOM IKKE FÅR PLASS
- Dersom du har kjøpt billetter på nettet, blir billettene dine automatisk refundert tilbake til den kontoen billettene ble kjøpt fra. Spørsmål om dette kan stilles til ebillett på post@ebillett.no
- Dersom du kjøpte billettene dine i skranken, må du ta de med tilbake dit og fylle ut et refusjonsskjema. Frist: 02. november.
 
Vi beklager så mye, og håper å se deg snart igjen ved en annen anledning.
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Halvdan Sivertsen startet 2020 med å fylle 70 år! Dette ble feiret med brask og bram i Oslo Spektrum med 7000 publikummere, KORK og et utvalgt av Norges fremste artister. Halvdan skulle fortsette jubileumsåret med bursdagskonserter gjennom høsten 2020, men slik gikk det, som vi alle vet, ikke. Jubileumsturnéen settes derfor opp på nytt i 2021 hvor vi feirer Halvdan Sivertsens 71-årsdag og hans mangfoldige karriere, med samme entusiasme som vi var klare for i 2020!

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop-og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene. I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss. Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsattfor kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss. Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i, og med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Vær med å feire en ekte hedersmann!

   

 

Relaterte aktiviteter