To små bulgarere og et militærkorps

Luftforsvarets musikkorps – Øystein Dolmen – Jovan Pavlovic Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel To små bulgarere og et militærkorps Start fredag 10. mars 2023 19:00 Slutt 10. mars 2023 20:20 Arrangør Luftforsvarets musikkorps Sted Storsalen Les mer

fredag 10. mars 2023 19:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 10. mars 2023 19:00:00 - 20:20:00RArrangør Luftforsvarets musikkorps Sted Storsalen Kategori Konsert

Hater du trekkspillmusikk? Synes du korpsmusikk er fælt å høre på? Velkommen til en grusom forestilling!!

 

«To små bulgarere og et militærkorps» spiller på sympatier og antipatier med humor og musikalsk galskap. Det blir både en konsert, en forestilling og en happening. Publikum vet ikke hva de kan forvente av den smågale duoen og det tilsynelatende strigla militærkorpset. I ekte småbulgarsk stil, så er mye hemmelig enda. Men en ting er sikkert – dette kan du ikke gå glipp av!

 

«To små bulgarere» er et fenomen, en farsott på sosiale medier og en humoristisk duo med uforutsigbare musikalske sprell. De spiller på en rekke kulturelle referanser med humor, galskap og lekenhet. Multikunstner Øystein Dolmen var den ene halvdelen av Knutsen og Ludvigsen; trendsettere, evig aktuelle og elsket av flere generasjoner. Øystein har funnet en ny makker i trekkspilleren Jovan Pavlovic. Jovan er en av de mest anerkjente musikerne i Trøndelag med mange samarbeid bak og foran seg. Luftforsvarets musikkorps sin konsert med Jovan Pavlovic trio i 2019 fikk anmelderne i Adresseavisen til å trille en sekser på terningen. Luftforsvarets musikkorps overrasker stadig sitt publikum med en lekenhet og musikalsk briljans som er helt unik. Men takler militærkorpset å finne takten sammen med to små bulgarere?

 

Med Luftforsvarets musikkorps og De to små bulgarerne Knut Hanfen og Hristo Titovic.

Jovan Pavlovic og Øystein Dolmen.

Dirigent Torodd Wigum.

Relaterte aktiviteter