The hits of Bruce Springsteen - Namsos Allstars

Med medlemmer fra DDE, Terje Tysland Band, Åge og Sambandet og Grannes, er det et stjernelag som tolker musikken til «The Boss», Bruce Springsteen, når Namsos Allstar igjen besøker Kimen kulturhus i Stjørdal 22. oktober!

Vektersalen ble fort utsolgt sist Namsos Allstar besøkte Kimen, og bandet har fått utallige oppfordringer om å komme tilbake. Det har de travle musikerne nå omsider funnet tid til: 22 oktober ikler de seg igjen rollen som The E-street Band og leverer en hit-parade som spenner over det meste av Springsteens lange karriere.


 Namsos Allstar er det man kan kalle et «overskuddsprosjekt», og består av artister fra DDE, Sambandet, Terje Tysland Band, Grannes, samt Thomas, minste blad Brøndbo. Og for å kunne gjenskape den magiske lyden av The E-street Band, er også saksofonist Egil Furre hentet inn i rollen som Clarence Clemons. Musikerne har gjennom årene spilt sammen i forskjellige sammensetninger ved ulike tilfeller. Bandet ble etter hvert til Namsos Allstar, og reportoaret består vanligvis av hit’er fra en vid Trønderrockhistorie.


Ønsket var å lage en «one-night-only»-konsert for et lokalt publikum i Namsos. Fire tema-konserter i løpet av et år, med fire ulike artister. At Bruce Springsteen ble første artist ut, var var nok ikke tilfeldig. Springsteens musikk har vært en viktig påvirkning for alle i Namsos Allstar, og har nok vært med å forme den enkelte som musiker.


Det resulterte i et ni-manns orkester, fullt sett med deler av ungdomstidas «lydspor» fra USA, masse øving, og en konsert gjengen hadde stor glede av å gjøre sammen. 


Trivselen ble så stor, at «one-night-only»-tanken og andre tema ble lagt på hylla.


Forestillinga «The hits of Bruce Springsteen er nå spilt i store deler av Midt-Norge for et entusiastisk og deltakende publikum. Allsang er uunngåelig med «The River», «Born to run», «Thougher than the rest» og «Born in the USA», «Hungry Heart», «Thunder Road» og «Radio Nowhere» på reportoaret. Bare hit’er!


NB Pga koronasituasjonen vil alle få tildelt nytt sete ved ankomst.


 


Mer om billettkjøp og billettbetingelsene finner du her.

Billetter til The hits of Bruce Springsteen - Namsos Allstars

  1. Tor 22. okt kl 19:00 400 kr   Storsalen Konsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_