SYKT PRESS -om kropp og helse

SYKT PRESS -om kropp og helse. Et viktig tema, om presset som barn og unge utsettes for når det gjelder kropp og utseende. Til å belyse og snakke om dette kommer Helsesista og Kari Løvendahl Mogstad til Kimen kulturhus. OBS: Alle under 18 har gratis inngang, men må ta ut billett!

OBS Unge opp til 18 år GRATIS, men ungdomsbillett må tas ut så du er sikret en plass! Bruk lenka her:

https://pay.ebillett.no/purchase.php?partner_id=141&show_id=35615&presale_id=!qiumjf9ju

 

OM HELSESISTA Helsesista - Tale Krohn Engvik er hele Norges helsesøster i sosiale medier, hovedsakelig på Snapchat.  Hun er Informativ og tankevekkende, har mye humor, kjærlighet og personlighet! Fikk Redd Barnas Rettighetspris i 2017 og Kommunikasjonsforeningens Åpenhetspris 2017. Bakgrunn for Åpenhetsprisen er at Engvik har bidratt til å synliggjøre og fremme åpenhet om viktige samfunnsutfordringer, som psykiske problemer blant unge mennesker. Hun har tatt i bruk sosiale medier på en måte som kan være til inspirasjon for andre utøvere innen kommunikasjonsfaget. Med sine ca 40.000 følgere kan hun lett nå ut med viktig budskap til dagens barn og unge.

 

OM KARI LØVENDAHL MOGSTAD Kari er lege og forfatter som i fjor kom ut med boka Kroppsklemma. Med boka ønsker Løvendahl Mogstad å gi foreldre og andre voksne gode og praktiske råd, og også bevisstgjøre foreldrene hvordan det er å vokse opp i dag, i en verden der ungdommene lever store deler av sitt liv på sosiale medier, med de mange utfordringene det kan gi. Både i boka og i foredraget bruker hun sin erfaring både som lege og som mor til fem. Løvendahl Mogstad er spesialist i allmennmedisin og idrettsmedisin, og hun har i en årrekke vært en aktiv samfunnsdebattant, særlig innen temaer som omhandler barn og unge og foreldrerollen. Kari Løvendahl Mogstad er en mye brukt foredragsholder over hele landet, og snakker både til skolelever, foreldre og fagfolk, som jobber med og er engasjerte i livene til dagens oppvoksende ungdommer. Eksempler på foredrag og bidrag: Spiseforstyrrelsesforeningen, Legeforeningen, Helsesøsterutdanningen, Extrasstiftelsen, NRK Supernytt, ulike ungdomsskoler og videregående skoler.

 

Sett av dagen! Dette blir bra! ALLE ER VELKOMMEN

 

 

 

Arrangør: Stjørdal nye Sanitetsforening

 

 

 

_
_
_