1

Svin på Skogen - Tande-P og Anna

Det er en spennende parsammensetning som onsdag 18. mars inntar scenen på Kimen Kulturhus, Stjørdal. En kvinne og en mann - Svenske-Anna og Tande-P. I en forestilling som har tittelen "Svin på Skogen".

Svenske-Anna debuterte i Trondheim for seks år siden. Manus til den første forestillingen var skrevet av Tande-P, og siden har han fortsatt å skrive og instruere hennes forestillinger, som er vist både i Norge og Sverige og som har høstet svært gode kritikker.

Nå ønsker Tande-P å dele scenen med Svenske-Anna.

   - Det er en naturlig utvikling, etter å ha guidet Anna i disse årene. Nå får hun en vegg å spille mot. Og det er ikke hvilken som helst vegg, men en med både asbest og Glava i. Og som er tapetsert med gode historier fra Trøndelag og resten av verden.

 "Svin på skogen" er et oppgjør med narrene og lykkejegerne på sosiale medieplattformer, og i medier rent generelt. "Svin på skogen" handler om et skremmende utbredt og hysterisk kommunikasjonsbehov, om folk som stolt viser frem navlen sin, og som ikke klarer å skille mellom budskap og galskap.

 

Mer om billettkjøp og billettbetingelsene finner du her.

 

Billetter til Svin på Skogen - Tande-P og Anna

  1. Ons 18. mar kl 19:00 350 kr   Vektersalen Humor Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_