1

Seniorforum: Fotograf Wenche Dahle

Med bilder, ord og toner får vi i dette foredraget med Wenche Dahle et innblikk i hennes opplevelser i naturen, med kamera i hånden. – Friluftslivet har alltid vært viktig for meg. Det er en kilde til inspirasjon og skaper tilstedeværelse uansett værforhold. Da jeg fikk mitt første kamera for 4 år siden fant jeg en ny måte å uttrykke meg kreativt, samtidig som jeg får en pause fra hverdagen.

– Jeg liker å eksperimentere med bildene, teste ut grenser og teknikker, lete etter nye og spennende uttrykk, ja rett og slett leke meg. Jeg er en kreativ sjel og når jeg får utfolde meg bak kameraet og etterpå i redigeringsprogrammet, ja da lever jeg, sier hun om sin fotografisk virksomhet.

-I den siste tiden har jeg jobbet en del med lag, der jeg setter sammen flere bilder, det gir meg mulighet til å skape nye uttrykk og jeg får utfolde meg kunstnerisk. Jeg lager også bilder som er minimalistiske. Det å tenke enkelt kan ofte være vanskelig, derfor er det spennende å utfordre seg selv på det.

Hun har også fått en del utmerkelser og priser for sine bilder, samt hatt utstillinga «Tidevann» på Galleri Fenka, Levanger i november 2017.

Wenche Dahle er 48 år og bor i Flatanger, en vakker kystkommune i Trøndelag. Sammen med sin mann Ole Martin Dahle, har hun siden 2005 drevet firmaet Norsk Havørnsenter, norway-nature, der de tilrettelegger og guider fotografer fra hele verden. Hun er utdannet hjelpepleier og har en bachelor i drama, musikk, kunst og håndverk.

 

Se bildene her: http://norskenaturfotografer.no/wenche-dahle/

 

Kaffe og kake fra kl. 11.00

Som vanlig blir det salg av kaffe og kaker fra kl. 11.00 og med musikk av Autumn Leaves.

Husk: Det er  tid for å fornye årskontingenten med kr 100 med innbetaling til konto 44652378215 eller Vipps 124714.

 

Billetter:

- Medlemmer: 180,-

- Ikke-medlemmer: 230,-

OBS: Gebyr på 20 kroner ved kjøp i billettluke.

_
_
_