1

Nordic Tenors: Viva la Musica

“Viva la Musica" er et spansk uttrykk, og betyr “lenge leve musikken".

I høst legger Nordic Tenors ut på norgesturné med sin forestilling «Viva la Musica».

Tårnarien, Nessun Dorma, Elvis og nyskrevet musikk er noen få eksempler på det du får høre. «Viva la Musica» er et spansk uttrykk, og betyr «lenge leve musikken». Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk.

De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlig humor som vil gi lattermusklene god trim!

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

 

Billettpriser:

Voksen 415,-

 

Følg gjerne vårt Facebook-arrangement på denne forestillingen for siste nytt!

 

Glad i konserter?

Se våre andre konserter her.

 

Mer om billettkjøp og betingelser finner du her.

_
_
_