No e DDE Jul Igjen

DDEs juletradisjon er like gammel som bandet selv.

 


Opprinnelig var julekonserten en kombinert turnéavslutning og julebord i 1992, det første året DDE eksisterte. Den gang besto reportoaret av lånte julesanger samt de ferske hit’ene fra Rai Rai. Etter noen år kom den første utgaven av julesangen ”Kanskje kjæm Nissen”, men det var ikke før i 1999 bandet laget en hel plate med eget julereportoar. CD’en ”No e D.D.E. Jul Igjen!” består av 13 nyskrevne DDE-julesanger som i årenes løp har blitt en nødvendig ingrediens i juleforberedelsene for veldig mange.


I 2008 fikk DDE også den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både DDEs tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne DDE-låter.


Platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e DDE Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Stor og fin gut” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”. Jula er tradisjon, og DDE lover overraskelser dras opp av sekken når karene inviterer til ei trivelig og nær førjulsstund. 


 


Mer om billettkjøp og billettbetingelsene finner du her.  

Billetter til No e DDE Jul Igjen

  1. Tor 3. des kl 18:30 520 kr   Storsalen Konsert Jul Utsolgt
  2. Tor 3. des kl 21:00 520 kr   Storsalen Konsert Jul Utsolgt
Vis hele programmet
_
_
_