Lørdagsvrimmel med Dr Bekken

Dr Bekken spiller New Orleans-style pianoblues på Lørdagsvrimmel 10. mars.

 

Det er ikke hver dag man får besøk av musikere med helt fersk spellemannspris- nominasjon i sekken. Lørdag 10. mars kl. 14.00 kommer Trondheimsmusikeren Tor Einar Bekken, bedre kjent i musikkretser som Dr Bekken, og de som har hørt den godeste doktoren før vet at da blir det spektakulært pianospill.

I 2017 ga han ut albumet Upright Piano, Live at Bar Moskus, som ble spilt inn i løpet av en konsert på baren Moskus i Trondheim. Denne plata har fått topp kritikker fra anerkjente magasiner i inn og utland. Og ikke ufortjent er dette albumet nominert til Spellemann i kategorien Blues.

Dr Bekken kommer opprinnelig fra Drammen, men har i mange år hatt bosted i Trondheim. Bekken har hovedfag i musikk fra NTNU og der fokuserte han på musikken fra New Orleans-området. Han har gitt ut en rekke album med blues og New Orleans-jazz i skjønn forening, både solo og med ulike band og gjesteartister.

Dr Bekken er en hyppig gjest på bluesarrangementer i Stjørdal; han har vært med på mange festivaler og jamsessions oppgjennom årene. Med sin løse og ledige humor og utrolige musikalitet garanteres en kjempeopplevelse. Her trengs ingen nøling; det kan faktisk være smart å kjøpe billetter på forhånd…

 

_
_
_