1

Korseminar: Singing Day Stjørdal

Glad i å synge? Bli med i korfellesskapet og la deg inspirere på "Singing Day, Stjørdal" hvor Tove Ramlo-Ystad dirigerer og Henning Sommero sitter ved pianoet.

Tove og Henning skal jobbe med en blanding av Hennings vakre sanger og hans komposisjoner. Det blir presentert musikk som korene kan bruke videre. Henning blir kanskje solist – i alle fall pianist! En ting er sikkert – vi skal synge og ha det artig sammen i et stort kor – og la oss inspirere.
• Du trenger korerfaring for å ha utbytte av «Singing Day Stjørdal»
• Eventuelle noter/lydfiler blir utdelt på «Singing Day Stjørdal» eller sendes ut i forkant

Registrering med kaffe er åpen fra kl. 10.00. Lunsj blir servert i løpet av dagen og kaffe/te/vann er tilgjengelig underveis. Pris kr. 200,- inklusive lunsj og drikke.
Vi har maks antall deltakere på 200 – så her er det førstemann til mølla som gjelder. Påmeldingsfrist 20. september 2018.

NB! Kjøp av deltakerpass i Bibliotekets infoskranke er dessverre ikke mulig fordi vi trenger epostadresse til deltakerne så vi kan sende ut informasjon i forkant (info, eventuelt noter/lydfiler m.m.).  Av samme grunn kan bare ett deltakerpass kjøpes av gangen.                                                               

Er noe uklart – vennligst ta kontakt med Astrid Vikaune, e-post astrid.vikaune@stjordal.kommune.no eller mobil 404 27 406

Velkommen til «Singing Day Stjørdal» 2018!


Sommero bilde
Ramlo bilde
_
_
_