1

Julestemning med Ola Lauvås

Dette er konserten som vil sette deg i julestemning uansett om du er ferdig med forberedelsene eller ikke en gang har begynt med dem!

Ola og hans medmusikere tar deg med på en reise gjennom salmer og kjære jule-melodier du garantert har et forhold til, men som du kanskje ikke har hørt på denne måten før.

Ola Lauvås har allerede rukket å etablere seg som en anerkjent musiker tross sin unge alder, og har spilt med en rekke kjente navn som Tone Damli, Didrik Solli Tangen, Alejandro Fuentes, SILYA, med flere. Videre har han spilt på store festivaler både i Norge og utlandet, og har turnert hele Norge og Sverige, samt store deler av England og Nederland.

Han har mottatt en rekke talentpriser, og har også fått artistkontrakt med Eclipse som håndlager custom trompeter. Disse regnes for å være noe av det beste på markedet, og Ola er i dag en av de aller yngste i et team med noen av verdens beste trompetister.

Denne gangen gjester han altså Stjørdal kirke med folkekjært julemateriale. Sammen med seg har han Liv Ellen Rønning på vokal og sax, Jan Inge Tjørhom på bass, John Oddstein Aune på gitar og Arne Skognes på perkusjon. De tre sistnevnte ringrevene skulle vel ikke trenge nærmere presentasjon, men Liv Ellen er kanskje ikke så kjent for alle.
Etter å ha trådt sine barnesko på Stjørdal, flyttet hun til Åsen i 6-års alderen. Hun dukket opp på Stjørdal igjen når hun gikk på musikklinja, og de som har vært på en del konserter i deres regi har nok lagt merke til denne talentfulle ungjenta. Etter å ha gått på jazzlinja ved Sund folkehøgskole i fjor, går hun nå første året ved jazzlinja på NTNU i Trondheim. Dette er en dame vi vil få høre mye til i årene framover.

Med dette laget i aksjon ligger alt til rette for en vakker og stemningsfull stund denne førjulskvelden

_
_
_