2

Julekonsert med Henrik Fuglem

For tredje året på rad holder Henrik Fuglem egen julekonsert! Henrik har en stor musikkarriere tross sin unge alder; finale i MGPJr, finale på Norske talenter og ikke minst da han sang for 80 millioner på TV før kampen Real Madrid – Sevilla i 2016. Henrik har også med seg gjester. Mor, Anne Kari Skotnes, og morfar, Kjell Skotnes, vil også i år bidra.

 

Ny på laget er Celine Solemsløkk Helgemo. Hun er kjent fra blant annet MGPjr i 2007 der hun sang "Bæstevænna". I 2008 ga hun ut albumet "Jul på Røros", og tittellåten blir selvfølgelig å høre i Vektersalen. Hun har også vært med i både Stjernekamp og Beat for beat på NRK1. Henrik og Celine skal gjøre noen duetter og DET blir garantert en stor opplevelse! I tillegg vil Ida Rolseth, Marion Hilmo Aasen og Karianne Furan utgjøre et kor som skal få prøve seg på litt ulike sjangre.

 

I bakgrunnen vil noen eldre herrer krydre sangen med yndige toner; Sven Kristian Bakken (tangenter), Arne Skognes (trommer), Jan Inge Tjørhom (bass) og John Oddstein Aune(gitar). Denne gjengen har plukket ut de flotteste julesangene og vil garantert sette deg i julestemning. Med fare for å selge skinnet før bjørnen er skutt; gjengen driver nå og produserer en helt ny julesang som du «kanskje» får høre om du møter i Vektersalen mandag 17. desember kl. 19.00.  

_
_
_