1

Hegra Sparebank - Festforestilling

Lukket salg frem til mandag 11. desember. Eventuelle restbilletter slippes da.

Lokalbanken feirer 120 år i år. En viktig del av bankens samfunnsoppdrag er å gi tilbake til lokalsamfunnet. Det gjør vi også når vi inviterer til jubileumsfeiring i Kimen kulturhus. Vi har samlet et godt knippe av lokale og regionale artister, og satt sammen en festforestilling som en gave til Stjørdals befolkning i anledning jubileet.

Opplev spellemannprisvinner Ida Jenshus som nettopp har sluppet albumet «Two Worlds». Platen er delvis innspilt i USA og har allerede høstet gode kritikker. Hegra Sparebanks gjester blir de første til å oppleve Ida på hjemmebane før hennes store Norgesturne starter i februar 2018.

Sammen med henne på scenen finner vi også Namsos´ største lillebror Thomas Brøndbo som har gitt lytterne mange gode låter de siste 20 årene. 

Lokalbanken fremmer selvsagt lokal kultur: to av Stjørdals mest kjente sangfugler Åshild Mundal og Are Hembre bidrar til festen. Kveldens vert er også opptatt av å støtte unge lokale talenter, og flere av disse får presentere seg på scenen. Et knallsterkt husband binder sammen forestillingen. Forestillingen presenteres av NRK´s Are Sende Osen.

 

Glemte vi å fortelle at det var flere overraskelser? Denne festforestillingen vil du ikke gå glipp av. Vi gleder oss til å feire lokalbanken sammen med deg!

 

PS: Billettinntektene gir banken også tilbake til lokalsamfunnet – de går til gaveutdeling for lokale lag og organisasjoner som jobber med barn og ungdom.

_
_
_