1

Berit Nordstrand: Mathelse, tarmens medisin

Gå ikke glipp av dette foredraget som har vært utsolgt alle steder til nå!

Stjørdal Nye sanitetsforening ønsker deg velkommen til et inspirasjonsforedrag med Berit Nordstrand.
Med Berits 6 trinns metode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster av det. I dette foredraget loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får innsikt i hvilke enkle grep som skal til for å kjenne på energi og overskudd, bedre opptaket av næring, redusere opptaket av kalorier, dempe betennelser, styrke og stabilisere immunforsvaret, og bedre nattesøvnen. Du får tips til oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen.

Kort sagt, Tarmens medisin gir en metode som sikrer oss en friskere kropp samtidig som dine nye matvaner ivaretar miljøet, og på toppen av det hele styrker hjernen din.

Sanitetskvinnene arbeider aktivt med å initiere og finansiere forsknings- og utviklingsprosjekter. Ved blant annet å finansiere kjønnsspesifikk forskning på kvinner og sykdom, bidrar N.K.S. til å tette igjen kunnskapshull knyttet til kvinners helse – takket være Kvinnemedisinsk forskningsfond. «Det  antas at bakteriefloraen i tarmen er en av miljøfaktorene som kan knyttes til utvikling av en rekke autoimmune sykdommer. Internasjonalt er forskning på tarmbakterier svært aktuelt innen forskning på autoimmune sykdommer» (ref: Cand.med. Anna-Maria Hoffmann-Vold ved Institutt for klinisk medisin, med støtte fra N.K.S).

Det blir mulig å kjøpe signerte bøker direkte av Berit Nordstrand denne dagen.


Foredraget varer ca 2 timer + pause.

 

Billettpriser:

Voksen 280,-

 

Følg gjerne vårt Facebook-arrangement for siste nytt om denne forestillingen!

 

Glad i foredrag?

Se alle våre foredrag her.

 

Arrangør: Stjørdal Nye Sanitetsforening

_
_
_