Barnas store konsertdag med Luftforsvarets Musikkorps

Konserter og workshops for barn i tre herlige timer hvor vi tar i bruk store deler av Kimen! Tre tøffe trommiser, Tellekorpset og Storkorpset sørger for tøysing og elling og telling og full blås! Det blir også instrumentverksted, lydlek og mulighet til å lære å marsjere på rekke og rad.

Konsertene spilles flere ganger slik at de fleste kan få med seg det meste.

Luftforsvarets musikkorps har i flere år spilt mange forestillinger og konserter for barn. Disse produksjonene har blitt veldig populære og i løpet av konsertdagen blir det gjenhør med både geitekillingen, rocketrollet og marsjerende elefanter. Velkommen til Luftforsvarets musikkorps sin minifestival for de minste! (Passer best for de mellom tre og ni år, men ingen aldersgrense).
Dørene åpner kl. 11:00

 

BILLETTER:

Barn kr 75 og voksne kr 100.

Familie - kr 75 pr person (4-6 personer). Velg da "Familie" og antall familiemedlemmer på billettkjøp.

 

PROGRAM:

STORkorpset: Her kan du høre et ordentlig STORkorps med trommer, tuba og fløyter som blåser, tuter og tøyser! 28 musikere som blåser i kor – det blir mye lyd det!

 

Tellekorps: Med musikk og hornmusikk kommer tellekorpset marsjerende – sammen med elefanter, apekatter og kattepuser. Tellekorpset er veldig glad i å spelle og telle og du får høre mange sanger om tall: En liten kylling, to katter på et bord og tre små tamburer er noen av barnesangene som tellekorpset spiller og synger for deg.

 

3 tøffe trommiser: Er du klar for rytmefest for småtroll? De tre muntre og morsomme trommisene i Luftforsvarets musikkorps har laget en egen trommekonsert for de minste. Her får du også møte trylletrommisen og høre eventyret om geitekillingen som kunne telle til ti.

 

Instrument- og figurverksted: Her får du lage instrumenter som ballongtutafon og pappmarakas! Du får også lære å lage fine figurer av notepapir som du kan ta med deg hjem. Verkstedet arrangeres i samarbeid med Ringve musikkmuseum.

 

Plingo!: Lydleken Plingo! er en morsom og melodiøs musikkbingo hvor du får lære deg å gjenkjenne instrumenter.

 

Marsjskolen: Har du lyst å lære deg å marsjere slik som ordentlige generaler og sersjanter gjør? Da er marsjskolen midt i blinken for deg!

 

_
_
_