1

AVLYST! Riksteatret: Klara, villsvinet og den lille instrumentfabrikken

Riksteatret skriver 11. mars:
"I forståelse med landets kulturhus har Riksteatret i dag besluttet å kansellere vårens gjenværende turneer. Overfor vårt publikum beklager vi dette, men med de bestemmelser og anbefalinger som foreligger fra landets helsemyndigheter er dette nå et nødvendig tiltak for en virksomhet som Riksteatret".

Reglene omkring refusjon er uavklarte. Kimen vil derfor komme tilbake med mer informasjon om dette senere.

Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en gavepakke av en familieforestilling for barn og voksne over hele landet som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien på sitt kulturhus. 

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.  

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være!  

Passer for barn fra 3 år. 

OBS: Ordinær billett gjelder både voksen, barn, student og honnør.

 

På scenen
Annonseres senere.

Team
Dukkemaker, Dukkedesigner, Regissør: Kirjan Waage, Dukkedesigner: Gwendolyn Warnock, animasjon: Sigurd Slåttebrekk, Musikalsk arrangør: Aleksander Waaktaar og Produsent: Rebecca Mathisen

 

Forestillingslengde: 35 minutter (ingen pause).

Etter en idé av Sigurd Slåttebrekk.

Produsert av Riksteatret og Oslo-Filharmonien i samarbeid med Wakka Wakka og Animando

 

Mer om billettkjøp og billettbetingelsene finner du her.

_
_
_