1

AVLYST! Konsert med "Kings of Queen" og en hyllest til lokalt musikkliv.

En hyllest til lokalt musikkliv på 1980-tallet fylt med gode historier og overraskelser etterfulgt av konsert med Queen-coverbandet "King of Queens" og nachspiel(?)!

PROGRAM:

  • 20:00:            Dørene åpnes (servering)
  • 20:30-22:00: Talkshow – Hver gang vi mimres (Storsalen)
  • 22:00-23:30: Konsert med «Kings of Queen» i Storsalen 
  • 00:00:            Nachspiel på Sportsbaren

 

Vi rigger om Storsalen til klubboppsett, og publikum får et møte med gamle helter fra bl.a. Sphinx, Airport, Boy, Fræs og flere lokale band fra 1980-tallet. Vi skal inn i kjernen på de gode og morsomme historiene fra turne-og konsertlivet.

Talkshowet har selvfølgelig flere musikalske innslag og overraskelser, og det blir servering inne i salen.

Etter en kort changeover er det duket for konsertopplevelse med «Kings of Queen». Bandet har høstet gjetord for sin tolking av musikken til det britiske bandet Queen. Kings of Queen består av en rekke erfarne musikere med et stort hjerte for et av de største bandene gjennom tidene. Queen er i vinden som aldri før, og selv om Freddie er borte lever musikken og låtene videre!


Kings of Queen er klare til å gi deg en konsertopplevelse hentet fra originalbandets brede og mektige låtkatalog. Her får du høre alle de låtene som bare må være med i en Queen konsert, pluss en del perler som ikke er så mye spilt fra før. Kom og hør Bohemian Rapsody, Love of my life, We will Rock you, We are the champions og mange flere. Ja det er ganske enkelt ”a kind of magic” !

 

Foto: Jan Olav Jensen 

_
_
_