Tilgjengelighet

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har. Her følger litt praktisk informasjon til deg med behov for litt ekstra tilrettelegging.

Billetter og rullestolplasser

Ledsagerbillett må bestilles sammen med ordinær billett, og gyldig ledsagerbevis skal fremvises i døra.

Storsalens rullestolplasser ligger i 2. etasje, og bygget har flere heiser. På sidebalkongen (se kart) er det flere romslige plasser. Disse er å anbefale for de som har stoler som kan reguleres i høyden så man ser over gelenderet. Videre er det flere rullestolplasser i midten på balkongen ved miksebordet. Her er det ikke plass til store stoler.

Av sikkerhetsmessige årsaker MÅ man kjøp rullestolplass dersom man er avhengig av å bruke rullestol for å komme inn i salen. 

Alle tre kinosalene har også egne rullestolplasser og det kan du lese mer om her.

I de andre konsertsalene er det plass til rullestoler helt fremst.  

 

Parkering

Kimen har en stor parkeringskjeller med 16 HC-plasser. Maks høyde er 2,2 meter. Biler som er høyere enn dette kan bruke parkeringsplassene i Stokkanvegen (baksiden av Kimen).

 

HC/WC

Det finnes HC/WC i alle etasjene.

 

Teleslynge

Teleslynge er montert i Storsalen, Vektersalen, kinosalene og Stjørdal kirke.

I Storsalen må du benytte en mottaker (lydsmykke) som lånes ut av kulturvertene. Andre teleslynger vil ikke fungere i Storsalen.

 

Stellebord for voksne

På HC/WC ved Kinosal 1 finnes et stellebord for voksne.

 

Ledelinjer

Det er montert ledelinjer for blinde/svaksynte på utsiden av bygget som leder deg til informasjonsskranken på innsiden av huset.

 

Trenger du hjelp?

Henvend deg i informasjonsskranken - vi hjelper deg gjerne!

 

 

 

 

_
_
_