Kjøpsvilkår

Disse vilkår («Kjøpsvilkårene») gjelder for alle billetter som formidles av Eventim («Billettleverandøren») på vegne av Kimen kulturhus («Arrangøren») til kjøpere («Kjøperen»). Forbrukerkjøpsloven gjelder ikke ved kjøp av billetter.

Salgsbetingelser

Eventim står for salg og distribusjon av billetter på denne nettsiden for forestillinger fra og med 01.01.22. Salgs- og leveringsbetingelsene er oppdatert 29.03.2022, og er gjeldene for alle kjøp som foretas fra og med denne datoen. Henvendelser til Eventim kan gjøres via e-post til kundeservice@eventim.no og på tlf. 21 95 92 00.

Det blir først inngått en bindende kjøpsavtale mellom Kimen kulturhus og innehaveren av billetten (du/deg) når Eventim har registrert og mottatt betaling og du har mottatt en ordrebekreftelse.

NB: Eventim er kun formidler av billetter på vegne av arrangøren. Eventim er ikke arrangør eller promotør av de arrangementene som tilbys. Arrangementene blir selv ivaretatt av den respektive arrangøren. Det betyr at arrangøren er din avtalepart. Det er arrangøren – og ikke Eventim – som er ansvarlig for overholdelse av avtalen. Alle forhold som vedrører overholdelse av avtalen må derfor avklares direkte med arrangøren. Hvem som er arrangøren fremgår i arrangementsbeskrivelsen.

Kjøpsavtalen er underlagt norsk lov, med mindre det finnes ufravikelige regler om forbrukervern som gjelder i landet du har bopel i.

Levering

Har du kjøpt en billett som "Digital billett", mottar du billetten din på e-post kort tid etter kjøpet. Om du ikke har mottatt e-posten med billettene innen 24 timer etter gjennomført kjøp, sjekk gjerne spamfolderen/søppelpost før du sender en e-post til kundeservice@eventim.no.

Hvis du ikke laster ned billettene dine fra ordrebekreftelsen eller du ikke mottar ordrebekreftelse på e-post, kan du alltid logge inn på din konto og sende billetten på nytt til din epost.

Betaling

Alle priser er inklusiv moms, skatter og billettgebyr, men eksklusive leveringsomkostninger og andre gebyrer. Disse omkostningene fremgår separat og som en del av det samlede beløpet under ordreprosessen før betalingen gjennomføres. Du kan betale for billettene dine med Visa, Mastercard og Vipps.

All kommunikasjon mellom deg og Eventim foregår kryptert. Ved betaling med Mastercard, Visa eller Vipps, håndteres betalingen av vår partner CTS Eventim & Co. KGaA, Contrescarpe 75 A, 28195 Bremen, Tyskland, som er et søsterselskap til Eventim.

Billettgebyr, leverings- og administrasjonsomkostninger

Billettgebyret er inkludert i billettprisen. Ved kjøp i biblioteksskranken vil det påkomme et skrankegebyr. 

Billetten

Billetten, med den påtrykte strekkoden, er ditt inngangsbevis til et konkret arrangement. Billetten er kun gyldig hvis strekkoden er aktivert. Det vil si at billetter som er blitt annullert pga. mistet billett o.l., ikke er gyldige inngangsbevis. Strekkoden aksepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på annen måte forsøkt brukt flere ganger.

Hvis du blir forhindret i å delta på et arrangement kan du gjerne gi billetten videre til noen andre. Det kan være enkelte arrangementer som krever gyldig legitimasjon med bilde i døren, det vil i så fall fremgå tydelig på hjemmesiden og på billetten.

Det er ikke tillatt å bruke eller overføre kjøpte billetter til kommersielle formål, blant annet ved:

-Bruk av billetter som premie i konkurranser eller lignende, uten at det er innhentet tillatelse fra både arrangør og artist.

-Utlevering av billetter hvor utleveringen skjer som betaling for andre ytelser, f.eks. salg av reise, restaurantbesøk, hotellopphold og lignende, uten at det er innhentet tillatelse fra både arrangør og artist.

-Profesjonelt virksomhetssalg eller annen utlevering av billetter, uansett pris. Det bemerkes spesielt at det ifølge Svartebørsloven er forbudt å søke oppnådd fortjeneste gjennom videresalg av konsertbilletter. (Lov om forbud mot prispåslag ved videresalg av billetter til kultur- og idrettsarrangementer. (2007-06-29). Bruk eller utlevering av en billett ved kommersielt formål vil føre til annullering av billetten. Vi har rett til å kreve samtlige omkostninger forbundet med annulleringen og som følge av misbruket, som utgjør minimum NOK 500 per billett.

Mistet billett

Dersom billetten mistes før arrangementet kan vi utstede ny billett til deg. Dette kan du enten gjøre selv ved å logge inn i billettportalen via "Dine billetter", ved å sende en e-post til kundeservice@eventim.no eller oppsøke bibliotekskranken i bibliotekets åpningstid.

Den nye billetten vil ha en ny strekkode, mens den bortkomne billetten blir annullert og kan ikke lengre brukes ved inngangen til arrangementet.

Obs! Husk å sjekk spamfilteret i e-postklienten din, ofte kan det hende billetten din gjemmer seg der!

Refusjon

Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysninger/flytting av arrangement. Selve refunderingen foretas av Eventim på vegne av og etter instruks fra arrangøren dersom billetten er kjøpt på nett. Har du kjøpt billett i billettskranken eller med gavekort må du kontakte biblioteksskranken for refusjon. Billettavgiften refunderes ikke.

Ved feilkjøp av billetter kan disse endres/refunderes innen 4 timer etter gjennomført kjøp.

Bytte

Ved feilkjøp av billetter kan disse endres/refunderes innen 4 timer etter gjennomført kjøp.

Om det skal gjøres endringer av seter, billettyper eller forestillingstidspunkt (for samme produksjon) senere enn 4 timer etter gjennomført kjøp vil det påkomme et gebyr på 50,- (billettgebyr + skrankegebyr) for slike endringer.  

Særskilte betingelser i forbindelse med Covid-19:

Arrangør har ansvar for å holde oversikt over publikum og kontaktinformasjon, og kan lagre personopplysninger i 10 dager i forbindelse med smittesporing.

Kimen kulturhus forbeholder seg retten til å endre på plasstildelingen innenfor samme billettkategori dersom det blir nødvendig, for eksempel pga nye avstandsregler.

Andre spørsmål om billett?

Ta kontakt med vår billettleverandør Eventim på kundeservice@eventim.no eller via telefon 219 59 200.

Les også: