Villaksens år

I anledning Villaksens år vil Norske Lakseelver sammen med Norges Jeger- og Fiskerforbund arrangere en nasjonal åpning av laksesesongen 1. juni på Stjørdal.

På Kimen kan du sen en utstilling av barnetegninger i 2. etage. Utstillingen er et resultat av en tegnekonkurranse blant kommunens 5. klassinger med temaet: «Tegn det du forbinder med villaks, laksefiske, fisketur».

Gratis filmpremiere

Vi åpner dørene på kinosalen og det blir gratis inngang. Premiere på Villaksens år-filmen Villaks – Norges levende arvesølv, produsert av Pandora for Norske Lakseelver og Norges Jeger- og Fiskerforbund. Filmen viser fantastiske klipp av naturskjønne elver i hele landet, laksefiske, entusiasme og turglede. Dette er en hyllest til villaksen. Historien fortelles av Frode Grytten. Filmen etterfølges av en lokalprodusert kortfilm fra Stjørdalsvassdraget.

I forkant av filmvisningen blir det appeller av generalsekretæren i Norges jeger- og Fiskerforbund, Eldar Berli, og generalsekretæren i Norske Lakseelver, Torfinn Evensen.

Smak Ersgards fantastiske villaksfiskesuppe!

Om været holder så blir det også servering av herlig laksesuppe laget av Ersgard. Serveringen blir gjort utenfor Kimen før filmvisningen. 

 

Les mer om alt som skjer her.

_
_
_