Utstilling

Kunst av Barbro M. Tiller presenteres i Galleriet i perioden 3.-11.mars.

Utstillingen åpner lørdag 3.mars kl.12 og vil være åpen hver dag kl. 12-18 fram til søndag 11.mars.

Fri inngang.

Barbro Maria Tiller (født 27. juli 1953 i Trondheim) er en norsk billedkunstner. Hun bor og arbeider i fødebyen, og har atelier ved Lademoen Kunstnerverksteder. Hun er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim (1974–1978). Hun arbeider med maleri, collage, tegning, grafikk, men også med mer idébaserte[1] kunstprosjekter. Hun er datter av kunstnerparet Lars Tiller og Gudrun Roos.

Flere arbeider av Barbro M. Tiller er innkjøpt av blant annet Norsk kulturråd, Trondheim kommune og Sør-Trøndelag Fylkeskommune. Hun har deltatt på en lang rekke kollektivutstillinger, som Statens Kunstutstilling (Høstutstillingen)[2] og Trøndelagsutstillingen.Trondhjems Kunstforening og Trøndelag senter for samtidskunst er blant noen av stedene hun har hatt separatutstillinger. Tiller har også mottatt stipendier, blant annet fra Norsk kulturråd og Billedkunstnernes vederlagsfond.