Kunstustilling - Ove Øverkil

Ove er en tidligere reklamemann med utdannelse fra Bergenholtz Reklame og dekorasjonsfagskole i København. Han er bosatt i Stjørdal, og har over flere år hatt billedkunstneren Kjell Ertresvaag fra Stjørdal som sin lærer og inspirator. Han har gjennom årene hatt mange utsmykkings- og designoppdrag, og har høstet flere 1.-priser i landsomfattende desginkonkurranser.

Knustneren har hatt mange ustillinger i Trøndelag. Blant annet hos Galleri Juul på Stjørdal, Hegra Festning, Stjørdal folkebibliotek, Bryggeutstillinga i Råkvåg, Rennebumartnan, Trondheim kunstforening, Galleri QA i Forradal, Falkbergetseminar, Røros og Galleri Tautra.

Også utenfor Trøndelag har Ove hatt utstillinger. I Parkveien, Byporten i Oslo, "Kunst og Håndverk" v/ Norges varemesse i Lillestrøm, og separatutstilling i Kullo Lastegalleri i Tallin. Ove har også illustrert flere bokverk.

Åpning av utstillingen tar sted på lørdag 12. oktober kl 12.00. Øystein Baadsvik skal spille tuba, og Frank Nordby står for den offisielle åpningen. Åpningstidene er fra kl. 12.00 til 18.00, f.o.m. lørdag 12. oktober til lørdag 19. oktober.