Kimen stengt tom 18. januar

Kommuneledelsen har bestemt at Kimen skal stenges fra og med 28. desember til og med 18. januar pga den økte smitten i kommunen. Det betyr at HELE huset er stengt inkludert kino, bibliotek, cafe og ungdomsklubb. Vi sees snart igjen - ta godt vare på hverandre!

Avlysninger og refusjon

OBS: Billetter kjøpt i skranken til avlyste forestillinger høsten 2020 som ikke er spesifisert med dato nedenfor

MÅ refunderes seneste 30.12.2020.

Hvor finner jeg informasjon om eventuelle avlysninger?
Alle som har kjøpt billett på nettet vil få e-post om forestillinger som flyttes eller avlyses.
Avlysningene blir også annonsert på hjemmesiden og på Facebooksiden til det enkelte arrangementet.

Alle som har billett til en avlyst (ikke flyttet) forestilling, har krav på refusjon.

Siste frist for refusjon av vårens billetter (forestillinger til og med juli 2020)

31. oktober 2020.

Hva skjer med billetten min?
Kjøpte billetter kan brukes på ny dato der arrangementet er flyttet.

Gavekort

Gavekort med utløpsdato 11. mars eller senere er automatisk forlenget ut 2020.

Status for høstens arrangement:

Konserten er flyttet fra 16. april 2020 til 23. januar 2021

DATO

FORESTILLING

STATUS

HØSTEN 2020

21. sep.

Mezzoforte (flyttet fra mars)

Avlyst.

Ny konsert satt opp 9. mars 2021

Gamle billetter gjelder ikke for ny konsert.

22. sep.

Børge Ousland

Flyttet til 2. februar

Kjøpte billetter er gyldige på ny dato

24. sep.

Halvdan Sivertsen

Flyttet til 17. september 2021

Kjøpte billetter er gyldige på ny dato - billetter refunderes til og med 17. sep. 2020

28. sep.

Schøyen, Skåber, Cess: Tre elefanter i rommet

Avlyst

13. okt. Omgitt av idioter Thomas Eriksson  Avlyst   Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

14. okt.

Lånke musikkforening og Are Hembre

Avlyst, ny satt opp 18. mars 2021

Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken. Gamle billetter kan IKKE brukes på ny konsert.

15. okt.

Fremsnakk med Anja og Gro

Flyttet til 9. februar 2021

Kjøpte billetter er gyldige på ny dato

2. & 3. nov.

Åge og Gunnar med Trondheimsolistene To opprinnelige konserter er delt inn i seks konserter Sete/rad bestemmer når du skal møte - se inndeling her: https://kimenkulturhus.no/program/obs-nye-tidspunkt-%C3%A5ge-gunnar-og-trondheimsolistene/

5. nov.

Hellbillies Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

6. nov.

Latter live Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken senest 16.desember.

7. nov.

Kimen Open Avlyst  Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

9. nov.

Haraldreina/Kvislabakken skolekorps Flyttet til 30. nov. Kjøpte billetter kan brukes på ny dato.

13. nov.

Sivert Høyem Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

14. nov.

Annbjørg Lien og Roger Tallroth Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

14. nov.

Sigvart Dagsland Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

15. nov.

Turneteatret Teskjekjærringa Flyttet Billetter kan brukes på ny dato, eller fås refundert innen 6. des. Billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

16. nov.

Allsang på Kimen Avlyst Billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

17. nov.

Riksteatret PUST Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

18. nov.

Seniorforum: Nordengen Flyttet til 17. mars 2021 Billetter kan brukes på ny dato, eller fås refundert innen 5. des. Billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

19. nov.

Opera trøndelag

Flyttet til 20. nov.

Billetter kan brukes på ny dato, eller fås refundert. Billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

22. nov.

Julesanatoriet med Ingrid Bjørnov Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

28. nov.

Harm og Hegseth Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

6. des.

Hans Rotmo Konserten delt i tre Du finner oversikt her: https://kimenkulturhus.no/program/hans-rotmo-og-henning-sommerro-vaarres-jul-40-aar/

12. des.

Stjørdal mannskor Avlyst pga sykdom Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

VÅREN 2021

09. jan.

Kjartan Fløgstad Avlyst (settes opp igjen 18. september)  Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken - frist 7. mars.

16. jan.

Nyttårskonserten Avlyst  Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken - frist 6. mars.

23. jan.

Hyllest til Jahn Teigen Kjøpte billetter brukes på ny dato.

30. jan.

Hei kjære Heim - Turnéteatret i Trøndelag Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken - frist 8. mars.

Foto: Unsplash/Kelly Sikkema