Covid-19 og avlysninger/flyttinger

Hva skjer med arrangementet jeg skulle delta på?

Hvor finner jeg informasjon om eventuelle avlysninger?
Alle som har kjøpt billett på nettet vil få e-post om forestillinger som flyttes eller avlyses.
Avlysningene blir også annonsert på hjemmesiden og på Facebooksiden til det enkelte arrangementet.

Alle som har billett til en avlyst (ikke flyttet) forestilling, har krav på refusjon.

Siste frist for refusjon av vårens billetter (forestillinger til og med juli 2020)

31. oktober 2020.

Hva skjer med billetten min?
Kjøpte billetter kan brukes på ny dato der arrangementet er flyttet.

Gavekort

Gavekort med utløpsdato 11. mars eller senere er automatisk forlenget ut 2020.

Status for høstens arrangement:

DATO

FORESTILLING

STATUS

HØSTEN 2020

21. sep

Mezzoforte (flyttet fra mars)

Avlyst.

Ny konsert satt opp 9. mars 2021

Gamle billetter gjelder ikke for ny konsert.

22. sep

Børge Ousland

Flyttet til 2. februar

Kjøpte billetter er gyldige på ny dato

24. sep

Halvdan Sivertsen

Flyttet til 17. september 2021

Kjøpte billetter er gyldige på ny dato - billetter refunderes til og med 17. sep. 2020

28. sep

Schøyen, Skåber, Cess: Tre elefanter i rommet

Avlyst

13. okt Omgitt av idioter Thomas Eriksson  Avlyst   Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

14. okt

Lånke musikkforening og Are Hembre

Avlyst, ny satt opp 18. mars 2021

Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken. Gamle billetter kan IKKE brukes på ny konsert.

15. okt

Fremsnakk med Anja og Gro

Flyttet til 9. februar 2021

Kjøpte billetter er gyldige på ny dato

2. & 3. nov

Åge og Gunnar med Trondheimsolistene To opprinnelige konserter er delt inn i seks konserter Sete/rad bestemmer når du skal møte - se inndeling her: https://kimenkulturhus.no/program/obs-nye-tidspunkt-%C3%A5ge-gunnar-og-trondheimsolistene/

5. nov

Hellbillies Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

14. nov

Sigvart Dagsland Klokkeslett flyttet til 18.00 Kjøpte billetter trenger ikke å byttes.

22. nov

Julesanatoriet med Ingrid Bjørnov Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

28. nov

Harm og Hegseth Avlyst Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk - billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken.

6. des

Hans Rotmo Konserten delt i tre Du finner oversikt her: https://kimenkulturhus.no/program/hans-rotmo-og-henning-sommerro-vaarres-jul-40-aar/

VÅREN 2021

18. jan 2021