We Take Requests & Liv Ellen Rønning

We Take Requests & Liv Ellen Rønning er bandet som skal få swingjazzen tilbake på moten i det norske jazzmiljøet. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel We Take Requests & Liv Ellen Rønning Start fredag 11. nov 2022 19:00 Slutt 11. nov 2022 20:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

fredag 11. nov 2022 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 11. nov 2022 19:00:00 - 20:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Konsert

Liv Ellen Rønning & We Take Requests Trio er en ung jazzkvartett med hjerter som banker for den tradisjonelle swingjazzen. 

Nyutdannede og spillesultne legger kvartetten ut på førjulsturné hvor det blir swingjazz i egne arrangementer over hele fjøla. Denne kvelden kommer de til å spille et knippe av de fineste og mest swingende jazzstandardene de kjenner til, og fremfører det hele med ektefølt entusiasme og spilleglede. De har allerede høstet ros for sitt svært lekne og tillitsbaserte samspill, og ingen konserter blir helt like. Musikalsk er de sterkt inspirerte av Ella Fitzgerald, Oscar Peterson og Veronica Swift. 

Vokalist Liv Ellen Rønning har trådt sine barnesko i Stokmovegen og gått musikklinja ved Ole Vig VGS. Kvartetten vil derfor spesielt oppfordre det unge musikkmiljøet til å komme på konsert, og håper på å inspirere noen av de mange musikkspirene som gror i Stjørdal! 

Jula 2022 tar Liv Ellen Rønning med seg både We Take Requests Trio og en strykekvartett for å opptre som Artist in Residence på Britannia Hotel. I forkant av dette er vi så heldige at de kommer på besøk til oss på Kimen kulturhus! 

 

Besetning:

Liv Ellen Rønning, vokal
Eirik Tveten, piano
Eskild Okkenhaug, kontrabass
Steinar Heide Bø, trommer

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket