Windborne (US)

Bli med på en bemerkelsesverdig konsertopplevelse med amerikanske WINDBORNE, der gruppas vokalprestasjoner vil gripe tak i deg og ta deg med på en musikalsk reise du sent vil glemme. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Windborne (US) Start søndag 19. nov 2023 18:00 Slutt 19. nov 2023 20:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

søndag 19. nov 2023 18:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 19. nov 2023 18:00:00 - 20:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Konsert

 

Windbornes fengslende show er basert på sangernes dype røtter i vokale harmoni-tradisjoner, men deres unike kunstneriske tilnærming bringer gamle sanger inn i nåtiden på en bemerkelsesverdig måte. Med dristige og uforutsigbare harmonier skiller de seg ut i mengden, men det handler ikke bare om vokalfyrverkeri. Windborne skaper en dyp emosjonell reaksjon som tar publikum med på en reise gjennom fordums tider, fjerne steder og inn i ens eget indre.

 

 

Ikke bare underholder gruppa sitt publikum, men de deler også historier om sangene og forklare både konteksten og egenskapene til de ulike stilene de synger i. Kritikere og publikum hyller Windborne for deres tekniske mestring, lidenskap og engasjement. Gjennom dynamiske harmonier gir sangerne nytt liv til gamle sanger og skaper en opplevelse som er både historisk forankret og relevant for samtiden.

Deres fjerde album, "Of Hard Times & Harmony" utforsker temaer knyttet til sosial bevissthet og inneholder sang på fire språk. Albumet viser dybden av følelser som deres stemmer kan fremkalle, samtidig som det inneholder øyeblikk av munterhet og vittigheter.

Windborne er også dedikert til å bringe vokaltradisjoner til et yngre publikum, og de har oppnådd overraskende viral suksess på plattformer som TikTok og Instagram, der de utforsker usannsynlige sjangre som korsikansk polyfoni og tidlig 1900-talls arbeidshymner. Dette har appellert til yngre publikummere som viser seg å være sterke tilhengere av bandet.

 

 

MEDVIRKENDE: 

Jeremy Carter-Gordon - vokal, banjo og munnharpe

Lauren Breunig - vokal og munnharpe

Lynn Rowan - vokal og munnharpe

Will Rowan - vokal og munnharpe

 

Relaterte aktiviteter