Stjørdal sanitetsforening: Trygg på nett

Hvordan kan du hjelpe barn og unge og lære dem om nettvett? Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Stjørdal sanitetsforening: Trygg på nett Start mandag 2. okt 2023 18:00 Slutt 2. okt 2023 19:00 Arrangør Stjørdal Sanitetsforening Sted Storsalen Les mer

mandag 2. okt 2023 18:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 2. okt 2023 18:00:00 - 19:00:00RArrangør Stjørdal Sanitetsforening Sted Storsalen Aldersgrense Anbefalt fra 18 år Kategori Foredrag

Stjørdal Sanitetsforening sitt formål er å bidra til trygge lokalsamfunn med spesielt fokus på barn og unges psykiske helse. Mias foredrag vil bidra til å øke kunnskapen om det å være trygg på nett, som et forebyggende tiltak slik at voksne kan sørge for at barn og unge er trygg på nett. Dette skal Mia hjelpe oss med. 
 
"Foredragene til Mia er sterke og viktige og passer for både unge og voksne, det Mia forteller om er en oppvekker i vår tids iPhone-generasjon. I foredraget «Trygg på nett» går hun gjennom alle farene ved internett, positive sider, gaming, pedofile, passord, bildespredning med mer, kort fortalt alt du trenger for å bli trygg på nett" 


Arrangementet er best for voksne og har fokus på å sikte arrangementet mot dere foreldre, besteforeldre, tanter, lærere, andre som jobber med barn og unge. Hvordan kan du hjelpe barn og unge og lære dem om nettvett? Mia tar opp viktige tema som blant annet overgrep og pedofili. 

Relaterte aktiviteter