Lørdagsvrimmel: Trio no Treble

Trio no Treble feirer i år 5 år som stryketrio! I løpet av jubileumsåret skal de blant annet spille konserter I Konzerthaus Berlin og Gewandhaus I Leipzig. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Lørdagsvrimmel: Trio no Treble Start lørdag 12. nov 2022 14:00 Slutt 12. nov 2022 15:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

lørdag 12. nov 2022 14:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 12. nov 2022 14:00:00 - 15:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Konsert

På denne konserten vil de presentere et variert program bestående av en del norsk klassisk musikk, Beethoven, Mozart, og diverse poplåter. De er kjent for sin lekne tilnærming til både klassisk musikk, folkemusikk, samt sine spreke tolkninger av ny popmusikk. På denne konserten vil det derfor bli spilt noe for enhver smak.


Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass).

 

 

Trio no Treble ble stiftet i 2017, og har spilt mange suksessfulle konserter rundt i Norge, Sverige og Serbia. I sesongen 2020-2021 spilte de blant annet konserter på Ibsenhuset i Skien, Flekkefjord, Nordfjordeid, Bodø, Røst og Luleå. De har også tre år på rad vært festivaltrio på Festspillene Helgeland, samt spilt konserter i Kristiansund og på Operaen i Oslo. Våren 2021 var de scenemusikere under oppsetningen av Czardasfyrstinnen ved Operaen i Kristiansund, og Operaen i Stjørdal.


Medlemmene i Trio no Treble er allsidige musikere med regelmessige engasjementer i blant annet TrondheimSolistene og Trondheim Symfoniorkester. De har alle Bachelor- og Mastergrad fra NTNU Instiutt for musikk, og de har hatt studieopphold i Tyskland, Sveits og Sverige."

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket