Tomas Myklebust: Søvn

Det er natt og du har lagt deg for å sove. Mens du ligger der i sengen synes du at alle lyder blir tredoblet, hjernen kjører tankene dine på høygir, og uansett hvor mange sauer du teller får du ikke sove. Lyder det kjent? Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Tomas Myklebust: Søvn Start onsdag 4. okt 2023 19:00 Slutt 4. okt 2023 20:30 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

onsdag 4. okt 2023 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 4. okt 2023 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Foredrag

 

Søvn er en av de viktigste faktorene for å skape gode prestasjoner, både mentalt og fysisk. Nøkkelen til bedre søvn er ikke nødvendigvis å sove mer, men å sove bedre. I dette foredraget får du lære hvorfor vi sover, hvordan søvnen påvirker oss, og ikke minst, hvordan du kan bli god til å sove.

 

I dette foredraget avslører Tomas Myklebust hvordan vi med enkle grep kan få hjernen vår til å fungere bedre, hva elementer som søvn og fysisk trening, kosthold og vaner har å si for hjernen, samt hvordan vi kan få det bedre, og prestere bedre, både mentalt og fysisk.

 

Tomas er utdannet klinisk psykolog med spesialisering i klinisk nevropsykologi og pedagogikk, og har lang erfaring som nevropsykolog og mental trener innen næringsliv og toppidrett. Han forsker på hjernen, og spesielt hvordan søvn påvirker hjernen. I år er han aktuell i VGTV-serien "Søvnløs": Se traileren her (lenken åpnes i ny fane).

 

 

Relaterte aktiviteter