The Glitch LAN: Høstferien

Vil du være med på LAN? Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel The Glitch LAN: Høstferien Start mandag 10. okt 2022 12:00 Slutt 12. okt 2022 12:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Hele Kimen! Les mer

mandag 10. okt 2022 12:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Hele Kimen!
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 10. okt 2022 12:00:00 - 12. okt 2022 12:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Hele Kimen! Aldersgrense 13-25 år Kategori Annet

The Glitch LAN er et rusfritt arrangement for alle fra 13 til 25 år!
Vi samler dataglade mennesker på samme plass, og skaper liv med mange forskjellige scenekonkurranser og spillkonkurranser.
Vi har noe som passer for alle!

Foreldre er alltid velkommen til å besøke sine ungdommer.

Dørene åpner: mandag 10. oktober kl. 12:00
Dørene stenger: onsdag 12. oktober kl. 12:00

Billettypen LANpass gir tilgang til arrangementet under hele perioden, mens billettypen Dagspass gir tilgang til arrangementet i 24 timer. 

 

 

Overnatting

Vi hadde det så gøy med overnatting i påsken at denne gangen gjør vi om Vektersalen til Sovesalen. Om du ønsker å benytte deg av den må du ha med liggeunderlag, pute og sovepose selv. Luftmadrass går greit så lenge den ikke rommer mer plass enn nødvendig. 

Vi har ikke garderober med dusj, men toalettene på Kimen er tilgjengelig for alle. Utesko er lov, bråk er ikke godtatt, her inne i Sovesalen skal det være stille!

Lufting

Dersom noen ønsker å lufte seg på natta under LANet må det gis beskjed til de som sitter vakt i døra på Carbon. Ingen under 16 år kan gå ut etter kl. 23:00.

Kiosk

På dagtid kan du handle i kinokiosken eller i en butikk i nærheten som Rema1000, Torgkvartalet o.l. 

Teknisk

Det er ca. 1A per plass (ett strømutttak).
Det er 1 tilkoblingsport på switchen per plass. 

Vi anbefaler at du tar med en internettkabel på minimum 5 meter. Dersom du må ha internett til flere enheter er det et trådløst nettverk tilgjengelig. Om du får problemer med PC eller lignende vil det være et crew til stede som hjelper deg med dette. Hvis det oppstår strømbrudd, internett-brudd eller lignende er det ikke grunn til refundering av billetten. Vårt fagpersonell vil se på problemet så fort som mulig.

 

 

Huskeliste

Stol: Mange deltakere foretrekker å ta med seg en egen stol, men det er også enkle stoler tilgjengelig i lokalet for de som ønsker det.

Sovepose, liggeunderlag og pute: Det vil være mulig å sove i Vektersalen (for anledningen omdøpt til Sovesalen). Ikke ta med alt for store madrasser, da det skal være plass til alle.

Strømfordeler: Hver deltaker får kun ET strømuttak, det vil ikke være mulighet for kjøp av forgreiner på LANet. Når du har fått koblet på en strømfordeler må du også huske på strømkablene til skjermen, PCen, konsollen osv. En ekstra strømkabel kan være lurt.

Kontanter/bankkort/vipps: Det ligger flere butikker og restauranter i gangavstand fra storsalen (Togkvartalet, Sabrura, Pizzabakeren, Rema 1000).

Mat / snax / drikke: Det er viktig å sørge for å få i seg skikkelig mat i løpet av LANet. Det vil være vannkoker, mikrobølgeovn og stekeovn tilgjengelig for tilberedning av enkel mat på Carbon Fritidsklubb.

Personlig hygiene: Sørg for å ha med det nødvendige av hygieneprodukter. Tannkrem, tannbørste, deodorant osv. Det vil ikke være dusjer tilgjengelig under LANet.

Virus: Det er lurt å sjekke PCen din for virus før du drar på LAN, det er ikke noe trivelig med virus.

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket