Rakel Sivertsen: Sykehusskjorta (EKSTRAFORESTILLING!)

Kan man le seg seg inn i en kreftdiagnose? Kan man le seg ut av den igjen? Er det i det hele tatt lov å le av noe så alvorlig? Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Rakel Sivertsen: Sykehusskjorta (EKSTRAFORESTILLING!) Start tirsdag 21. mars 2023 19:00 Slutt 21. mars 2023 20:30 Arrangør Rakel Sivertsen Sted Storsalen Les mer

tirsdag 21. mars 2023 19:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 21. mars 2023 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Rakel Sivertsen Sted Storsalen Kategori Foredrag

Vinteren 2019 ble Rakel Sivertsen (48) fra Hommelvik diagnostisert med brystkreft med spredning til lymfene. Etter en beinhard kamp, ble hun i 2021 frisk, men på senhøsten 2022 skjedde det utenkelige: Kreften var på full retur, og denne gangen uhelbredelig.

I forestillingen «Sykehusskjorta» bruker Rakel sine egne opplevelser og erfaringer til å fortelle hvordan det er å stå midt i en livskrise - midt i livet - med en solid dose humor. 

Kan man le seg seg inn i en kreftdiagnose? Kan man le seg ut av den igjen? Er det i det hele tatt lov å le av noe så alvorlig? Hva trenger man fra omverdenen når man ikke fikser sin egen hverdag? Hva kan man gjøre for noen som står i en livskrise? Kan smerter, dårlige odds og mørke stunder bekjempes med humor? 

Denne forestillingen er en reise gjennom hele følelsesregistret, og Rakels unike evne til å formidle gjør at du i det ene sekundet tørker tårer, og i det neste potensielt ler på deg et ribbeinsbrudd. 

Den 22. mars 2023 vil du gå ut døra Kimen Kulturhus litt rikere i sinnet og enda varmere om hjertet enn du var da du kom inn. 

Hjertelig velkommen!

 

Rakel ikledd sykehusskjorte og andre medisinske effekter mens hun gjør grimaser.

Relaterte aktiviteter