Kevin Vågenes - singel i parterapi

Kevin Vågenes har levd hele livet som singel, men har allikevel fått hele Norge til å elske Parterapi. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Kevin Vågenes - singel i parterapi Start fredag 2. des 2022 19:00 Slutt 2. des 2022 20:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Les mer

fredag 2. des 2022 19:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 2. des 2022 19:00:00 - 20:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Kategori Stand-up/revy

I "Singel i Parterapi" står Kevin Vågenes for aller første gang alene på humorscenen med et morsomt, musikalsk og personlig show. I tillegg til å bli bedre kjent med Kevin bak masken, får vi møte både Kjell-Simen, Kenneth, Sara-Eline og flere av de høyt elskede karakterene fra Parterapi-sofaen.

 

Kevin Vågenes er Norges mest populære komiker for øyeblikket. Han har et helt unikt talent som karakterkomiker og lager typer vi alle kjenner oss igjen i og kan le rått av. Kevin har blitt genierklært for humorserien Parterapi og serien har blitt sett av over 1,3 millioner seere.

 

Kevin har vunnet to Humorpriser, en Komipris og Gullruten for Beste Humorprogram. Han ble i 2019 tildelt Leif Justers Ærespris og Parterapi ble også nominert til den internasjonale TV-prisen Gullrosen i 2019.

Han er også kjent fra humorserier som i Jul i Blodfjell, Nissene over skog og hei, Kollektivet og Mellom Bakkar og Berg.

 

Men det er altså på scenen han skinner som aller best – velkommen til Kevin Vågenes!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket