Seniorblues - Blues in Hell 2022

I år får vi både internasjonalt og gjenhør med lokalt innslag! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Seniorblues - Blues in Hell 2022 Start torsdag 1. sept 2022 12:00 Slutt 1. sept 2022 13:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Les mer

torsdag 1. sept 2022 12:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 1. sept 2022 12:00:00 - 13:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Kategori Konsert
Først ut kommer et av verdens største, unge talent på Boogie Woogie & Bluespiano, LADYVA.
Denne unge damen er bosatt i Sveits, men kommer opprinnelig fra Kariben. Hun har et helt unikt talent og har tatt verden med storm med sin eminente pianoteknikk og sin unike utstråling.
Blues in Hell har lenge forsøkt å få henne til Blues in Hell/Stjørdal, og i år lykkes vi endelig med å få henne på plakaten. Gled dere til en fantastisk opplevelse som vi garanterer vil sitte i kroppen i lang tid.

Etter LADYVA kommer fjorårsfavorittene JOLLY JUMPER & BIG MOE m/ JIMBO JAMBO BAND tilbake.

Jolly & Moe er blant eliten innen Norsk blues, og feirer 30-årsjubileum som parhester i 2022. Deres meget gode humør kombinert med høy kvalitet på det musikalske utrykket har gjort de til publikumsvinnere på festivaler og klubbscener i inn- og utland. Kjell Inge Fischer Brovoll, alias Jolly Jumper, er en av landets ypperste bluessangere og munnspillere, og Jan Erik «Big» Moe er en old school bluesgitarist som har gledet publikum helt siden han startet sitt første bluesband i 1965.

Dette er swingende blå musikk på høyt nivå, og til denne konserten har de som vanlig med seg sitt faste band «The Jimbo Jambo Band». Det består av:

  • Daniel Trustrup Røssing på piano, vokal
  • Arne «King Kong» Skognes på trommer

 

Vi garanterer nok en høytidsstund denne torsdag formiddagen – bedre enn dette blir det ikke!

Velkommen til konsert!

 

Konsertene er en del av festivalen Blues in Hell, les mer på bluesinhell.no.

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket