Plantebonanza med @arcticgardener

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Plantebonanza med @arcticgardener Start torsdag 4. mai 2023 19:00 Slutt 4. mai 2023 20:20 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

torsdag 4. mai 2023 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 4. mai 2023 19:00:00 - 20:20:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Foredrag

Hvordan kan du skape et godt hjem gjennom å ta med naturen inn i stua di? Og hvorfor har planter fått et så voldsomt oppsving?


For å svare på dette inviterer vi til foredrag med populære Anders Røyneberg, også kjent som @arcticgardener på Instagram og fra NRK og TV2 God morgen Norge. Han har skrevet bøkene PLANTELYKKE og PLANTEBONANZA, og inspirerer sine over 100 000 følgere fra hele verden til å leve grønnere. Anders har innredet hjemmet sitt på Hadeland med hundrevis av potteplanter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg. 


Foredraget bugner av grønn inspirasjon og bilder av frodige rom. Tips til godt vårstell får du også.
Hans kjæreste Erik Schjerven er medforfatter på utgivelsene og sidekick på foredraget. De har med en grønn giveaway til en heldig publikummer. Det blir salg og signering av bøker for de som vil og god anledning til å stille spørsmål om plantepleie og få deres beste, grønne tips.

 

Mann med ryggen til kamera som vanner en grønn plante
 


Om foredragsholderne:

Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder. 


Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke og Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk. Våren 2023 utkommer deres første hagebok.

Relaterte aktiviteter