Pål Riise: På randen av fremtia

Vi har alle vært der. Faktisk befinner vi oss hvert eneste minutt av livet, PÅ RANDEN AV FREMTIA. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Pål Riise: På randen av fremtia Start fredag 18. nov 2022 19:00 Slutt 18. nov 2022 20:20 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

fredag 18. nov 2022 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 18. nov 2022 19:00:00 - 20:20:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Stand-up/revy

Med medfødt optimisme, selektiv hukommelse, og trangen til å jårre og le av det aller meste, er Pål klar for å krumme nakken og møte fremtia. Han fortsetter å gi svar på spørsmålene som aldri er blitt stilt, og deler utrettelig av sin enorme selvoppnevnte visdom i livet.

Finnmarks egen humorkonge er endelig klar med nyforestilling!

Med sitt unike skråblikk på verden, og «kjeften opprevven tell øran» fortsetter Pål sitt oppdrag med å videreføre nordnorske fortellertradisjoner til sitt publikum. Millioner av videovisninger på det store internettet, samt tusenvis av solgte showbilletter landet rundt, viser at Riise treffer særdeles godt med sin humor. Pål Riise gir deg nordnorsk humor på sitt aller beste. Den er tydelig, den er krydret og direkte, og ikke minst: Den er fullstendig latterlig!

Gå ikke glipp av Humorist Pål Riise - PÅ RANDEN AV FREMTIA - VELKOMMEN!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket