No. 4

– Vi lever bare én gang. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel No. 4 Start fredag 7. okt 2022 19:00 Slutt 7. okt 2022 20:30 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

fredag 7. okt 2022 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 7. okt 2022 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Konsert

No. 4, bestående av Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek har gått gradene fra intimkonserter for venners venner via støvete klubbscener og Rockefeller til Operahuset, hovedscenen på Øyafestivalen og Oslo Spektrum. Med tre Spellemann nominerte album og over 35 millioner Spotify-streams, har de befestet posisjonen sin som et av Norges mest populære og elskede band.

Med sanger som Lite og stort, Alt feil, Låst og Farlig har No. 4 vært soundtracket til hverdag og fest for tusenvis av mennesker, og når bandet spiller live er konsertene preget av allsang, dans og elektrisk stemning i luften.

Foto: Sara Angelica Spilling

7. oktober kommer de endelig til oss her på Kimen kulturhus, rett før de slipper sitt fjerde album! 

– Der vi tidligere har vært tro mot det organiske, beveger vi oss mer utenfor komfortsonen, forteller Ingeborg Marie Mohn, som er én av tre produsenter på plata. 

Trioen No. 4 har etablert seg som et av hovedstadens mest populære og elskede band. Siden førstesingelen Lite og stort, har trioen vunnet over både kritikere og norske musikkhjerter – med norsk visepop og finurlige tekster om kjærlighet, oppvekst og familie. 

Albumene deres har blitt strømmet over 30 millioner på Spotify, de har blitt nominert til fem Spellemann-priser og solgt ut konsertsaler over hele landet. 

Velkommen til en fantastisk konsertopplevelse!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket