Riksteatret: Nei og atter nei

Nina Lykke sparer ikke på kruttet når hun tar tidsånden på kornet og får oss til å le av oss selv. Gled deg til en nådeløs satire over våre liv! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Riksteatret: Nei og atter nei Start onsdag 22. feb 2023 19:00 Slutt 22. feb 2023 20:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Les mer

onsdag 22. feb 2023 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 22. feb 2023 19:00:00 - 20:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Kategori Teater

Ingrid og Jan har vært gift i et kvart århundre og bor i en villa med de to sønnene sine. Guttene er store nok til å regnes som voksne, men oppfører seg som hotellgjester. For Ingrid har både familielivet og læreryrket mistet glansen.

Jan, derimot, får opprykk til avdelingsdirektør i departementet og blir overmannet av en ny og energisk giv. Og av den langt yngre rådgiveren Hanne, som er i ferd med å bli akterutseilt på familiefronten. Det er på tide å ta grep.

"Nei og atter nei" er en skarp, morsom og ubehagelig roman om kjernefamiliens kår i et samfunn hvor øyeblikkets lyst er den edleste ledestjerne og ingenting er så drøyt at det ikke kan forsvares med individets trang til frihet.

Med kritikerroste Maren Bjørseth i registolen og Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu på scenen, kan ikke dette bli annet enn en fest av en forestilling, som mange vil kjenne seg så altfor godt igjen i. 

På scenen:
Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu

Kunstnerisk team:
Regissør: Maren E. Bjørseth
Dramatiker: Liv Heløe
Scenograf: Signe Gerda Landfald
Kostymedesigner: Marianne Sembsmoen
Lysdesigner: Ingrid Skanke Høsøien
Lyddesigner/komponist: Alf Lund Godbolt
Dramaturg: Kristofer Blindheim Grønskag
Produsent: Silje Vigerust Vinjar

Av Nina Lykke

Dramatisert av Liv Heløe

Forestillingslengde: 2 timer 20 minutter (inkludert pause).

Urpremiere: Oslo / Nydalen 16. feb 2023

Produsert av Riksteatret

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket