Familiedag: Meg og kammeraten min

Endelig er det familiedag på Kimen kulturhus! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Familiedag: Meg og kammeraten min Start søndag 7. mai 2023 12:00 Slutt 7. mai 2023 13:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

søndag 7. mai 2023 12:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 7. mai 2023 12:00:00 - 13:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Aldersgrense For barn fra 3-103 år Kategori Familieforestilling

Meg og Kammeraten min har spilt utallige konserter for barn og unge - på festivaler, i kulturhus, i barnehager og på skoler over absolutt hele Norge – til både små og stores glede! De har hatt sin egen TV-spesial på NRK med Kringkastingsorkesteret og de er en av de mest vitale låtskriverparene i norsk musikkliv, uansett sjanger og aldersgruppe.

Meg, Martin Hagfors, og Kammeraten, Erik Johannessen, har redefinert hva “musikk for barn” er og kan være. Ingen temaer er for små, og ingen er for store for Meg og Kammeraten min.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, å være forelsket men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt, å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot, eller det å sove som en stein – det er noe av det Meg og kammeraten min forundres over i musikken sin - og som du og dine kan forundres sammen med de om i løpet av en garantert minneverdig konsertopplevelse!

Meg og kammeraten, foto av Marthe Amanda Vennebo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familiedagen på Kimen kulturhus er fullspekket med arrangementer og aktiviteter for store og små. I tillegg til Barn ingen adgang er det også mulig å kjøpe billett til Barn ingen adgang som spilles i Storsalen kl. 14:00. Ellers på huset kan man få med seg høylesning i biblioteket, ansiktmaling fra elever på hudpleielinja ved Malvik VGS, flere tegnebord og rockenegleverksted. 

 

Velkommen!

Relaterte aktiviteter