Marthe Wang

TIl deg, fra oss <3 Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Marthe Wang Start lørdag 14. jan 2023 19:00 Slutt 14. jan 2023 20:30 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

lørdag 14. jan 2023 19:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 14. jan 2023 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Konsert

Marthe Wang ble raskt allemannseie da hun debuterte med låten «Til deg» i 2017. Nå legger hun ut på veien med to førsteklasses musikere, med Jonas Kilmork Vemøy på trompet og Markus Lillehaug Johnsen på gitar. Publikum kan vente seg en nær og intim konsertopplevelse hvor Marthes ektefølte visepop-låter presenteres i en ny drakt, med Marthes stemme og formidlingsevne i front.

- Dette blir så gøy! Jeg gleder meg til å spille låter fra de to første platene mine, og kanskje noen helt nye låter. Jeg elsker å spille trio-konserter og føler at publikum kommer til kjernen av låtene mine. De ble til ved pianoet, og jeg gleder meg til de skal fremføres slik, sammen med Jonas og Markus. Vi har jobbet lenge med å skape et nært og intimt, men samtidig stort lydbilde som trio, forteller Marthe.


Marthe brakdebuterte i 2017 med å bli Spellemann-nominert i kategorien Viser og mottok både Teksforfatterfondets Lyspunktpris og den gjeve TONOs EDVARD-pris for tekstene sine. I 2020 fulgte hun opp debutsuksessen med det strålende andrealbumet «Bakkekontakt» som i likhet med hennes første plate også ble nominert til Spellemann. Med terningkast 6 fra Bergensavisen, terningkast 5 fra VG og glimrende ord fra Dagens Næringsliv med fler har hun posisjonert seg som en landets mest lovende visesangere.


Debutsingelen «Til deg» ble Marthes store gjennombrudd og nærmer seg i dag 10 millioner avspillinger på Spotify. Den varmet hele det norske folks hjerter som TV-aksjonslåt i 2018, fikk høy rotasjon på radio og hun gjorde flere TV-opptredener. Marthes musikk kan beskrives som tidløs, melodiøs, leken og alvorlig. Det organiske lydbildet er innom både pop, viser og jazz.

Foto: Nicolay Woldsdal

«Sjelden har noe så alminnelig som å holde beina på jorden vært så ekstraordinært»
- Tor Martin Bøe, VG


“Marthe Wangs nydelige stemme hever hennes visepop opp fra mengden”
- Audun Vinger

Velkommen på konsert!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket