Artighet varer lengst

Ekstraforestilling av det nye humorshowet til Kveli, Rånes og Bremseth! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Artighet varer lengst Start torsdag 2. feb 2023 19:00 Slutt 2. feb 2023 20:30 Arrangør Kveli, Rånes og Bremseth Sted Storsalen Les mer

torsdag 2. feb 2023 19:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 2. feb 2023 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Kveli, Rånes og Bremseth Sted Storsalen Kategori Stand-up/revy

Humorgruppa Kveli Rånes Bremseth kan i 2022 feire at det har gått ti år siden de hadde premiere på sitt første show.

Siden den gang har de produsert og framført fem humormusikalske show som de har reist rundt med i store deler av landet. Nå er de igjen på veien, denne gang med den etterlengtede jubileumsforestillingen «Artighet varer lengst».

Selv om både Lein og Brein ligger litt utenfor allfarvei, så har vindmøllediskusjonen nådd bygdene, det samme har falske nyheter, lokal matproduksjon og turistsatsing. Som plakatbildet antyder ligger det an til enda mer nabokrangel, vanvittige investeringer, nye og gamle humorfigurer og spesialskrevet musikk med trøkk i. Litt nostalgi blir det også plass til gjennom melodier og bilder.

Kveli, Rånes og Bremseth sitt humorunivers er kjent og kjært for mange både gjennom sine sceneshow, men også gjennom strømmekanaler og deres samarbeid med Trønder-TV. I jubileumsåret trykker de på alle knapper for å nå ut til et enda større publikum.

Har du ikke opplevd dem i levende live? Nå har du sjansen!

Forestillingen varer ca 90 minutter, uten pause.

Velkommen på humorshow!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket