Kimenkos: Håndarbeidsdag med Husflidlaget

Husflidslaget er mer enn mattvev og bunadssøm!  Vi fikser og lapper og setter i stand klær – og lærer gjerne bort triks. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Kimenkos: Håndarbeidsdag med Husflidlaget Start mandag 26. sept 2022 16:00 Slutt 26. sept 2022 19:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vestibyle Nord Les mer

mandag 26. sept 2022 16:00 Vestibyle Nord
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 26. sept 2022 16:00:00 - 19:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vestibyle Nord Kategori Annet

Denne dagen inviterer vi små og store til å henge med oss i noen timer. Vi arrangerer håndarbeidverksted, og det blir også mulig å leke med tegnesaker, slappe av i lesehjørnet eller få seg skikkelig kule negler ved rockeneglbordet. 

Prøve litt veving? Strikking? Toving? Her er noe for enhver!

 

 

Om Kimenkos: 

Annenhver mandag fra 12. september arrangerer vi Kimenkos. I tillegg til lett servering vil vi legge til rette for en spennende hovedaktivitet og sørge for at det er mulig å sette seg ned ved tegnebordet, rockeneglverkstedet eller i lesehjørnet.

 

For å kunne beregne riktig mengde mat og minimere matsvinn setter vi stor pris på at dere henter ut gratisbillett på forhånd!

 

Sees på Kimen!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket