Kimenkos: Dansedag

Gratis aktiviteter og lett servering for hele familien! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Kimenkos: Dansedag Start mandag 7. nov 2022 16:00 Slutt 7. nov 2022 17:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vestibyle Nord Les mer

mandag 7. nov 2022 16:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vestibyle Nord
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 7. nov 2022 16:00:00 - 17:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vestibyle Nord Kategori Annet

Om det er én ting vi lenge har hatt lyst til å arrangere her på Kimen er det en fast serie med gratis aktiviteter for barnefamilier. Endelig kan vi si at vi har fått det til!

Denne dagen inviterer vi små og store til å henge med oss i noen timer. Vi arrangerer dansedag, og det blir også mulig å leke med tegnesaker, slappe av i lesehjørnet eller få seg skikkelig kule negler ved rockeneglbordet. 

 

 

 

Om Kimenkos: 

Annenhver mandag fra 12. september arrangerer vi Kimenkos. I tillegg til lett servering vil vi legge til rette for en spennende hovedaktivitet og sørge for at det er mulig å sette seg ned ved tegnebordet, rockeneglverkstedet eller i lesehjørnet.

 

For å kunne beregne riktig mengde mat og minimere matsvinn setter vi stor pris på at dere henter ut gratisbillett på forhånd!

 

Sees på Kimen!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket