Turnéteatret i Trøndelag: Instamamma

En familiemusikal om #familielykke og en fasade som slår sprekker. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Turnéteatret i Trøndelag: Instamamma Start lørdag 18. nov 2023 18:00 Slutt 18. nov 2023 19:15 Arrangør Turnéteateret i Trøndelag Sted Storsalen Les mer

lørdag 18. nov 2023 18:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 18. nov 2023 18:00:00 - 19:15:00RArrangør Turnéteateret i Trøndelag Sted Storsalen Kategori Teater

Instamamma befinner seg i en lykkeboble helt i toppen av influensersirkuset. Hun er perfekt, og omgir seg med en aura av glamour og sponset lykke. Familien er viktige brikker for å skape det perfekte bildet og Instamamma må stadig rette på yngstejenta Sol for å få henne til å passe inn i det litt trange instagramkvadratet.

 

Det er rigget for et aldri så lite oppgjør mellom influenseren og datteren når Sols ønsker kolliderer med Instamammas grandiose planer om en sponset beautybursdag. Sol drømmer nemlig om en 9-årsdag med langpannekake, flasketuten peker på og et kjæledyr i gave. En helt vanlig bursdag?! – et rusk i Instamammas velsmurte forretningsmaskineri. Det er overhodet ikke noe for Instamammas følgere og dessuten, hvem gidder å sponse en vanlig bursdag?

 

Med et humoristisk skråblikk gir Instamamma både barn og voksne anledning til å harselere over influensernes medievirkelighet. Hvor perfekt er egentlig livet når kameraene slås av? Og hva er viktigst for Instamamma; Sol eller følgerne?

 

Brennhet aktualitet

Forestillingen går rett inn i den pågående debatten om influenseres eksponering av egne barn i sosiale medier. Og når 9 av 10 av våre barn mellom 9-18 år er på sosiale medier angår problemstillingene oss alle. 

 

Kunstnerisk team:

Av: Ida Høy

Regi: Ida Høy 

Musikk: Thomas Bye

Scenografi og kostymedesign: Jenny Hilmo Teig

Maskedesign: Jill Tonje Holter

Lysdesign:  Simon Alvsvåg

 

På scenen:

Trine Flinder Haraldsen

Evy Kasseth Røsten

Ingunn Beate Strige Øyen

Andreas Kosckinski Kvisgaard

Tore B. Granås

 

Forestillingen varer i 75 minutter uten pause.

 

Instamamma hadde urpremiere ved Haugesund Teater 12.05.2022 og er utviklet i tett samarbeid med skuespillerensemblet ved Haugesund Teater 2022: Ane Skumsvoll, Henrik Bjelland, Thomas Bye og Mathilde Skarpsno. Sangtekster: Ane Skumsvoll

 

Premiere: Verdal Kommune 3. okt 2023

Turnépremiere: Orkland Kommune 5. okt 2023

Relaterte aktiviteter