Ingebjørg Bratland - Ei ganske sann historie

Ingebjørg syng ut - ei konsertforestiling Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Ingebjørg Bratland - Ei ganske sann historie Start fredag 21. okt 2022 19:00 Slutt 21. okt 2022 20:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Les mer

fredag 21. okt 2022 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 21. okt 2022 19:00:00 - 20:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Kategori Konsert

Ei ganske sann historie er en konsertforestilling som tar for seg Ingebjørg Bratland sin reise fra da til nå. Hun tar et oppgjør med imaget sitt og oppfatninger fra folk og fe i en musikalsk og underholdende innpakning.«Ei ganske sann historie» er en konsertforestilling som tar for seg Ingebjørg Bratland sin reise fra da til nå. Hun tar et oppgjør med imaget sitt og oppfatninger fra folk og fe i en musikalsk og underholdende innpakning.

«Førestillingen skildrar tankar og erfaringar eg har hatt så langt i karrieren og livet mitt. Om konge og fedreland, kappleik og naboland. Alle desse ganske sanne historiene bind eg saman med songar eg har hatt med meg til no. Både eigne og andre sine låter.» -IB

Ingebjørg Bratland er kjent i både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne. Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men med tiden har hun beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg. Med et stort antall låter som «Jul i Svingen», «Fordi eg elskar deg» og «Di Ingebjørg», og en solid bukett duett-partnere som Espen Lind, Odd Nordstoga og nylig OnklP har hun nærmere 100 millioner strømminger på digitale plattformer. I tillegg har hun solgt til gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine, og har med dette virkelig boret seg inn i den norske folkesjelen.

Nå gleder hun seg til å ta med Chat Noir-suksessen ut på veien:
«Noko av det artigaste eg har gjort var å spele «Ei ganske sann historie» på Chat Noir. Synge dei songane eg har syngi så mange gonger før, men i ein ny kontekst. Ispedd ganske sanne historiar og med eit heilt fantastisk band! Me hadde det altså SÅ moro på scenen. Derfor er det med sommarfuglar i magen og eit hoppande hjarta at eg kan annonsere at me skal ta med forestillinga og reise på TURNÈ! Eg håpar du vil koma og sjå oss :)»

Velkommen til en konsertforestilling med en intens blanding av musikk, (ganske) personlige og (ganske) humoristiske fortellinger!

«Et utsøkt musikals nivå»-Dagsavisen (terningkast 5)
«En opplevelse av de sjeldne»-TA (terningskast 5)

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket