Henriks jul

Ingen studier i Oslo setter stopper for tradisjonene - det blir ingen jul uten Henriks Jul! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Henriks jul Start søndag 11. des 2022 20:00 Slutt 11. des 2022 21:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

søndag 11. des 2022 20:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 11. des 2022 20:00:00 - 21:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Konsert

11. Desember kl 20.00 i Vektersalen i Kimen Kulturhus synger Henrik julen inn for femte(!!) året på rad, og i år går han for fullstappet sal slik det var i 2018 og 2019.

Henrik har med seg gjester, og bandet består av John Oddstein Aune på gitarer, Jan Inge Tjørhom på bass, Sven-Kristian Bakken på keyboard og Arne Skognes på trommer.
I år har han ikke bare med seg tre, men intet mindre enn fire dyktige korister; Ida Rolseth, Marion Hilmo Aasen, Eiril Anita Endresen og ny av året - Ane Aas.
Mor Anne Kari Skotnes er også i år med på kornett og skal sørge for magisk julestemning sammen med resten av gjengen.

Årets gjesteartist er kanskje litt ukjent for trønderne, men det er ikke uten grunn at hun er med i år. Mia Charlotte Skoge Nøringseth er oppvokst i Ålesund og har bakgrunn fra musikklinja på videregående skole. Hun har vært korist og dirigent for Ålesund Soul Children i 10 år, satte opp egen veldedighetskonsert i 2014 og har vært med på forskjellige julekonserter med ulike storband/orkester i Ålesund. Hun har jobbet som freelance artist til hun flyttet til Oslo, og der startet hun å studere på Bårdar Akademiet. Etter to år med dansing, skuespill og sang er hun nå utdannet musikalartist. Hun har spilt i ulike roller både i musikaler og skuespill. Nå studerer hun Populærmusikk ved Høyskolen Kristiania sammen med Henrik, og jobber med egen musikk som hun skal gi ut snart. Denne dama får dere snart sett og hørt mere til!!

I år er det ingen restriksjoner og heller ingen meters-regel, så del arrangementet og inviter alle du kjenner!
Vi satser på fullstappet sal!

Det er ikke lenge til jul, Henrik, Mia og resten av bandet gleder seg stort. Håper å se dere i Vektersalen 11. Desember!
VELKOMMEN!!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket