Halvdan Sivertsen m/band

Om livet og kjærligheten med en klype nordnorsk humor! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Halvdan Sivertsen m/band Start torsdag 27. okt 2022 19:30 Slutt 27. okt 2022 20:30 Arrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Les mer

torsdag 27. okt 2022 19:30 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 27. okt 2022 19:30:00 - 20:30:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Kategori Konsert

Etter et halvt århundre som artist, har hele Norges Halvdan Sivertsen fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.  


Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 år. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.

 

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss. 

 

Vi garanterer en konsert med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Velkommen til konsert!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket