Eva Weel Skram: Falle til ro

Seks år har gått siden Eva Weel Skram slapp sin første julelåt, og de siste årene har hun startet en kjærkommen tradisjon med å spille julekonserter, med alle sine julefavoritter i baggasjen. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Eva Weel Skram: Falle til ro Start fredag 25. nov 2022 19:00 Slutt 25. nov 2022 20:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Les mer

fredag 25. nov 2022 19:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 25. nov 2022 19:00:00 - 20:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Kategori Konsert

Eva Weel Skram har gang på gang bevist at hun er en mester på å tolke andres låter, og alle som har opplevd en av hennes julekonserter kan skrive under på at Eva og hennes musikalske kumpaner, mestrer å flette sammen tradisjonsrike julesanger med storslagne julehits på en både dynamisk, underholdene og stemingsfull måte. Her er det duket for en aften med smittende humør og musikalske perler på en snor.

En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang», som var temalåten til NRK-serien «Snøfall». Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norske juleklassikere, og har etterhvert fått følge av «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix-suksessen «Hjem til jul», samt tolkninger av juleklassikere som «Nå tennes tusenjulelys» og «Romjulsdrøm».

Juleturneen «Falle til ro», strekker seg fra midten av november til to dager før jul.

Velkommen!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket